Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pozrite sa na neuveriteľnú premenu: Žena zhodila viac ako 50 kíl a stala sa baletkou!

Tiffani sa zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (3)
Tiffani sa zmenila na nepoznanie. (Zdroj: Facebook)

Dávka pevnej vôle a sebazaprenia dokáže divy. Opäť je tu ďalší dôkaz, že schudnúť môže každý, kto chce. Dvadsaťdvaročná Tiffani Broadfootová mala 130 kíl, ktoré jej prekážali v jej sne. Túžila stáť na javisku a tancovať balet. Jedného dňa však povedala: Dosť!


Odmalička bol pre ňu tanec vášňou. Bohužiaľ, milovala aj jedlo. Každý deň mávala na tanieri tisíce kalórií, nechýbali klobásy a vyprážané hranolčeky na litri tuku! Pomohol tomu aj fakt, že vypomáhala vo fastfoode, kde mala rýchle občerstvenie na dosah ruky. Postupne si zvykla na každodenné porcie vyprážaného mäsa, zemiakov a zmrzliny. Navyše, to všetko mala zadarmo, preto ju ani nenapadlo, že by si kúpila jedlo niekde inde.

Popri práci priberala

Od troch rokov sa venovala tancu. Snívala o tom, že jedného dňa bude stáť na javisku, kde predvedie tanečný výkon hodný obdivu. Po skončení základnej školy bola presvedčená, že chce ísť na konzervatórium. Preto v 14-tich rokoch začala pracovať v spomínanom fastfoode, aby si privyrobila na tanečné lekcie a dostala sa na vysnívanú školu. Vtedy však začala rapídne priberať.

Tiffani sa podarilo zhodiť viac ako 50 kíl! (Foto: Facebook)
Zobraziť galériu (3)
Tiffani sa podarilo zhodiť viac ako 50 kíl! (Foto: Facebook)  (Zdroj: Facebook)

Najtučnejšia študentka

Po strednej škole jej ručička na váhe ukazovala 90 kíl! Bolo však jedno, koľko vážila, aj naďalej tancovala. Neskôr mala možnosť ísť na konkurz na prestížnu tanečnú školu. Všetky dievčatá okolo nej boli štíhle ako prútik, no ona sa vedľa nich pripadala ako veľryba. Myslela si, že ju nepríjmu. Ale pracovala na sebe zo všetkých síl a výsledok sa dostavil! Prijali ju a ona im sľúbila, že schudne. Bola najtučnejšou študentkou a aj keď sa navonok usmievala, vo vnútri sa trápila.

Tiffani odmalička túžila po tom, stať sa tanečnicou. (Foto: Facebook)
Zobraziť galériu (3)
Tiffani odmalička túžila po tom, stať sa tanečnicou. (Foto: Facebook)  (Zdroj: Facebook)

Dnes pomáha ostatným

Keď uvidela fotky z promócie, vtedy nastal zlom a začala chudnúť. Jej jedálniček tvorilo chudé mäso, zelenina a ovocie. Pohyb mala, keďže stále tancovala, jediné, čo musela zmeniť, bolo stravovanie. Teraz sa cíti fit, plná energie a hlavne o 52 kíl ľahšia. Okrem tanca sa momentálne venuje fitness. Robí inštruktorku, ktorá pomáha ostatným schudnúť. Snaží sa ľudí, trpiacich obezitou, presvedčiť, že aj tancom môžu získať postavu, po ktorej vždy túžili.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9