Sto dní len na zmrzline ho úplne zmenili: Výsledok, z ktorého padnete na zadok!

Zmrzlina nepatrí do zdravého jedálničku!
Zdroj: profimedia.sk
2017-05-25 11:30:00

Zmrzlina sa zaraďuje medzi sladké kalorické bomby, ktoré dokážu poriadne zamávať s vašou postavou! Ak by si človek doprial každý deň množstvo tejto sladkej dobroty, je jasné, ako by to skončilo. Anthony Howard-Crow je však živým dôkazom toho, že výsledok môže byť úplne iný!


Začiatkom roku dostal mladý muž šialený nápad. Po dobu 100 dní bude jesť len zmrzlinu. Viete, si predstaviť, že by ste na tanieri mali stále len túto ľadovú pochúťku? Kto by ju nemal rád, no jej konzumácia vo väčšom množstve každý jeden deň je veľa už na každého! Žiadny výživový poradca by nechcel vidieť takýto jedalníček svojho klienta. Každý odborník si je totiž istý, ako by to dopadlo!

Mladý muž jedol sto dní len zmrzlinu a ako nápoj si dával okrem vody proteínový shake. Mal však v pláne prijať denne najviac 2500 kalórií, 2000 z porcie zmrzliny a 500 z proteínového shakeu. Strava po dobu niekoľkých týždňov tak znie šialene, keďže nejde o normálne jedlo! O to viac sa budete čudovať, ako to nakoniec dopadlo! Po sto dňoch experimentu schudol 14,5 kíl. Žiadna podvýživa! Aby toho nebolo málo, mal lepšie hodnoty cholesterolu a tiež hladiny cukru v krvi - i napriek tomu, že si každý deň doprial jedlo s vysokým obsahom tuku. Samozrejme, počas tejto zmrzlinovej diéty nezanevrel na fitness.

 

Telu chýbajú dôležité živiny

Čo samotného muža taktiež šokovalo, bola jeho postava. Z normálnej postavy sa stala vyrysovaná s viditeľnou svalovou hmotou.


Nepriateľ zákernej choroby: Sila tohto protinádorového pomocníka nepozná hranice!


Napriek tomu však tento drastický spôsob diéty neodporúča. Telu totiž pri takom stravovaní chýba množstvo dôležitých látok ako sú vitamíny, minerály a iné živiny. Mladý muž chcel týmto experimentom ukázať, že kalorický deficit prekonáva akékoľvek špecifické metódy, resp. zdroje potravín, ak sa bavíme o úbytku hmotnosti, resp. tuku.

 

Čítajte tiež: Kľúč k odhaleniu hrozby nepríjemnej choroby: Rýchly test, ktorý za pár sekúnd prezradí veľa!

2017-05-25 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: menshealth.com, absandicecream.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia