Nesedia vám letné šaty? Záchrana, ktorá sľubuje zázraky a vytúžené číslo na váhe!

Zeleninové džúsy dajú vaše bruško do poradku a budete sa tešiť z krásnej postavy.
Zdroj: thinkstock.com
2015-06-30 11:30:00

Vonku je teplo, no vy si nemôžete obliecť šaty, ktoré ste s obľubou nosili minulý rok? Zatiaľ čo vám vtedy perfektne sedeli, dnes ich máte obtiahnuté s nepeknou pneumatikou na bruchu? Vyskúšajte trik so zeleninovým džúsom, vďaka ktorému ručička na váhe klesne nadol.


Dôležitou súčasťou vášho jedálnička by mala byť zelenina. Obsahuje veľké množstvo výživných látok, vitamínov a minerálov a malý obsah nasýtených tukov a cukrov. Ak chcete schudnúť, zelenina je tá správna voľba! Je bohatá na vodu, takže hneď vám zaplní žalúdok. Výsledkom je zahnaný hlad a príjem minimálneho množstva kalórií. Navyše, konzumácia zeleniny preukázateľne znižuje riziko ochorení srdca a ciev. Práve teraz v lete je spolu s ovocím nielen najlacnejšia, ale aj najlepšia a najchutnejšia, pretože sa nemusí dovážať a neprichádza tak o svoju kvalitu, vrátane chuti. Aj z toho dôvodu sú teraz čerstvé zeleninové džúsy viac než vítané! Ak chcete zhodiť prebytočné kilá, aj v tomto smere vám pomôžu.

Spaľovač a zdravá bomba v jednom!

Zeleninový džús sľubuje doslova zázraky. Že nejde o bludy sa presvedčíte na vlastnej koži! Perfektne funguje hlavne pred spánkom i počas neho. Metabolizmus vám zrýchli len čerstvá šťava zo zeleniny. Keďže neprechádza procesom spracovania ako je to u kupovaných džúsov, ostávajú v ňom zachované všetky dôležité látky, vitamíny a minerály. Vďaka nim budete mať trávenie bezproblémové a odštartujú detoxikáciu celého organizmu. Zeleninový džús urýchľuje spaľovanie tukov, takže pneumatika okolo bruška bude onedlho už len minulosťou!


Nestačila sa čudovať: Po dvoch týždňoch konzumácie smoothie čakalo na ženu milé prekvapenie!


Príprava

Príprava zeleninového džúsu je veľmi jednoduchá, nezaberie vám veľa času.  Budete potrebovať:

  • 2 poháre vody
  • 2 polievkové lyžice nakrájanej petržlenovej vňati
  • pár listov čerstvého špenátu
  • 1 citrón (bez kôry)
  • 1 lyžička strúhaného zázvoru

Kedy ho piť?

Všetky ingrediencie vložte do mixéru a rozmixujte. Nápoj pite každý večer pred spaním, čím zabránite zadržiavaniu vody v tele. Toto zelené smoothie si pokojne môžete dať kedykoľvek aj počas dňa. Chuť na maškrty vás prejde a budete tak vedieť kontrolovať svoje chute na sladké. Ak k tomu pridáte zdravé stravovanie a pohyb min. trikrát do týždňa, kilá pôjdu dole závratnou rýchlosťou. Onedlho sa budete pýšiť pohľadom do zrkadla vo svojich obľúbených šatách!

Čítajte tiež: Najznámejší a najobľúbenejší liek ako smrteľne nebezpečná zábavka: Po tomto sa naň budete pozerať inak!

Nová kniha Zelené smoothie ponúka až 200 overených receptov na nápoje, ktorých sila spočíva v spustení prirodzených mechanizmov čistenia cholesterolu, tuku a toxínov z tela – čím prichádza k zlepšeniu fyzického, ale aj mentálneho a spirituálneho života človeka!

2015-06-30 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia