Dvanásť dní nejedla nič iné, len banány: Výsledok detoxu bol ohromný!

Banány sú veľmi zdravé, obsahujú množstvo zdraviu prospešných látok.
Zdroj: thinkstock.com
2017-04-24 16:30:00

Chcela si len prečistiť organizmus, no výsledok ju nakoniec milo prekvapil! Mladá žena celých 12 dní konzumovala len banány. Po skončení tohto detoxu sa nestačila čudovať, čo sa stalo s jej telom!


Mladá žena sa rozhodla pre tento druh ovocia z jednoduchého dôvodu. Banány sú nenáročné, bohaté na výživné látky a cenovo dostupné. Niet pochýb o tom, že boli pre ňu najlepšou voľbou! Plná odhodlania sa mladá žena pustila do experimentu a bola zvedavá, čo sa stane s jej telom po 12 dňoch, teda po ukončení detoxu.

Celé dni si Yulia Tarbathová pochutnávala len na banánoch, pila veľa vody, popritom cvičila a nezabúdala ani na dostatok spánku. Dvanásť dní ubehli ako voda a odvážna žena na sebe spozorovala pozitívne zmeny, čo sa týka fyzickej i emocionálnej pohody!

Lepšie trávenie

V prvom rade sa jej zlepšilo trávenie. Keďže si jej žalúdok nemusel poradiť s iným jedlom, len s banánmi a nebolo zaťažované šialenými kombináciami jedál, trávenie prebehlo veľmi hladko a bez akýchkoľvek problémov. Banány, ktoré sú bohaté na vlákninu, majú schopnosť regulovať elektrolyty a splachovať toxíny z tela, a tým pádom pomáhajú lepšiemu tráveniu.  Navyše, rozpustná vláknina predchádza zápche tým, že normalizuje stolicu.

Zvýšená pozornosť a vnímanie

Po psychickej stránke bola tiež na tom oveľa lepšie ako predtým! Bola pokojnejšia, lepšie sa koncentrovala a kreativita z nej doslova sršala. Zrejme za to môže tryptofán a draslík v banánoch, ktoré zachovávajú správnu hladinu kyslíka v mozgu. Človek je tak tvorivejší, vnímavejší, má zvýšenú pozornosť a schopnosť sústredenia.


Zdravšia náhrada cukru ako jeden obyčajný podvod? Toto sa v skutočnosti skrýva za stéviou!


Skvelé výkony vo fitness a koniec zdravotným problémom!

Energie mala na rozdávanie, čo sa odrazilo aj vo fitness, kde podávala lepšie výkony ako predtým! Príjemným plusom bola jemnejšia a žiarivejšia pokožka bez používania krémov a lesklejšie vlasy. Vďaka banánovej diéte sa zbavila zdravotných ťažkostí, ktoré ju prenasledovali ako hypoglykémia, kandidóza a zmeny nálad.

Yulia už niekoľko rokov informuje prostredníctvom svojej webovej stránke ostatných, aby dali prednosť zdravému životného štýlu. Podľa nej by mal každý z času na čas podstúpiť detox, ktorý ho zbaví škodlivých látok. Veď ona sama je živým dôkazom, aké zázraky robí zdravá strava!

Čo dokáže?

Banán má veľkú liečivú silu! Medzi jeho zdravotné prínosy patrí:

  • Znižuje vysoký krvný tlak.
  • Zmierňuje zažívacie problémy.
  • Zmierňuje problémy s dnou.
  • Vďaka horčíku posilňuje kosti a chráni srdce.
  • Vitamín C v banánoch si poradí so zápalom v tele. Chráni telesné tkanivá a udržiava cievy zdravé. Taktiež reguluje normálny telesný rast a stimuluje tvorbu bielych krviniek.
  • Robí nás šťastnými a posilňuje náladu.

Čítajte tiež: Žena nevedela, prečo jej opuchla pera: Krátky zákrok odhalil nechutnú príčinu!

2017-04-24 16:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red, naturalnews.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia