Toto vás zrejme odradí od kuracieho mäsa: Trik, aby kura vyzeralo lákavejšie!

Mnohí obchodníci využívajú triky, ako spraviť z kurčiat lákavé mäso.
Zdroj: thinkstock.com
2017-02-06 11:20:00

O kura či inú hydinu je v obchodoch stále veľký záujem. Aj po škandále s antibiotikami skončí takmer v každom nákupnom vozíku šťavnaté mäso, na ktoré sa nám zbiehajú slinky. Všimli ste si, že v obchodoch sú kurčatá väčšinou krásne veľké?

Niektorí ľudia sú ochotní urobiť takmer čokoľvek, aby sa ich produkty dobre predávali. A aby bol ich predaj čo najlepší, mali by vyzerať navonok dokonale, aby prilákali kupujúcich. Bohužiaľ, týka sa to i kurčiat a inej hydiny, ktorá u väčšiny rodín končí na nedeľnom stole. Každý z nás prirodzene siahne po kuriatku, ktoré je väčšie. Veď čím väčšie, tým viac šťavnatého mäsa, nie?

Zdanie však klame! Obchodníci si mydlia ruky a tešia sa, že sa im podarilo oklamať predávajúcich. Na internete koluje niekoľko videí, ktoré ukazujú krutú realitu! Pred tým, než sa kurča dostane na pulty obchodov, je napichané tekutinou. Vďaka nej sa nafúkne a z malého mäska sa zrazu stane veľké kurča.

Aj keď je pri niektorých videách spomenuté, že do kurčiat je napichaná čistá voda, pri iných je táto informácia zamlčaná. Treba len dúfať, že aj pri ostatných je to len voda.. V každom prípade, tento trik, ktorý okamžite zväčší kurča, zrejme mnohým pokazí chuť...

 

2017-02-06 11:20:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: youtube.com, red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia