Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najlepší prostriedok na čistenie obličiek: Vyskúšajte silu petržlenu

Petržlen je vynikajúci na čistenie obličiek, vyskúšajte ho!
Petržlen je vynikajúci na čistenie obličiek, vyskúšajte ho!

Každý deň konzumujeme množstvo potravín, z ktorých hlavne mastné a sladké jedlá dávajú našim obličkám poriadne zabrať. Neustále filtrujú krv od soli, rôznych jedov a vôbec od škodlivých látok, ktoré znečisťujú naše telo. Po čase sa soľ nahromadí, kedy je najvyšší čas na čistenie a liečenie. K tomu vám dobre poslúži obyčajný petržlen.

Petržlen sa najčastejšie používa v polievkach, no zabúda sa na to, že je i skvelým prírodným liekom, ktorý dokáže vyčistiť obličky od škodlivých látok. Mal by byť preto súčasťou každej domácnosti.

Urobte si vývar z petržlenu

Kúpte si jednu kytičku petržlenu, umyte ju a porežte na malé kúsky. Tie potom hoďte do hrnca, zalejte čistou vodou a povarte desať minút. Následne povarené kúsky nechajte vychladnúť a vývar prefiltrujte. Nakoniec ho stačí len naliať do čistých fliaš a vložiť do chladničky. Vypite jeden pohár denne, aby sa vaše obličky poriadne prečistili.

Ako pocítite výsledky?

Ak budete pravidelne každý deň piť petržlenový vývar, výsledok zbadáte v moči. Uvidíte, že soľ a ostatné nahromadené nečistoty vychádzajú z vašich obličiek. Navyše sa budete cítiť, ako nikdy predtým. Petržlen sa preto považuje za najlepší prostriedok na čistenie obličiek.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9