Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyskúšala zdravý životný štýl ako Jennifer Aniston: Takto to nakoniec dopadlo!

Jennifer Aniston vyznáva zdravý životný štýl. Zobraziť galériu (2)
Jennifer Aniston vyznáva zdravý životný štýl. (Zdroj: SITA)

Má dokonalé telo, pôsobí nesmierne pohodovo, sviežo a prirodzene. Reč je o Jennifer Aniston, o ktorej by málokto vedel, že sa jej vek blíži už k päťdesiatke. Slávna herečka stavia na rovnováhu a zdravý životný štýl, ktoré majú na svedomí jej nestarnúcu krásu a štíhlu postavu. Aké je to žiť ako táto celebrita?


Američanka Alexa sa chcela vcítiť do kože Jennifer Aniston a vyskúšať si jej každodenný život, ktorý zahŕňal zdravé návyky. Plánovala žiť ako slávna herečka celý týždeň. Tento experiment však nakoniec dopadol úplne inak, ako si predstavovala!

Dobrý štart, horší priebeh

Mladá žena začala v sobotu ráno, kedy sa ponaťahovala a absolvovala rannú rozcvičku ako to robí Jennifer Aniston – 15 minút na bežiacom páse, 15 minút na bicykli a 15 minút na eliptickom cvičebnom stroji. Po cvičení jej kroky smerovali do obchodu so zdravou výživou. Musela mať dopredu premyslené, čo zdravé si dopraje na večeru a príp. na druhý deň ráno. Herečka má veľmi rada smoothie, preto bola voľba Alexy jednoduchá a mala zabezpečené prvé výživné jedlo dňa.

V ten istý deň po nákupoch ju čakalo ďalšie cvičenie. No nezvládla to. Namiesto toho sa vrátila do postele na polhodinu. Po krátkom zdriemnutí si vychutnala citrónovú vodu, na ktorú tiež nedá herečka dopustiť. Nasledovala meditácia pri relaxačnej hudbe a úprava zovňajšku. Pred mejkapom dala prednosť ochrane pokožky pred slnečným žiarením. Na pleť naniesla opaľovací krém, trochu hydratačného krému a menšie množstvo zvýrazňovača. Umyté vlasy si nefénovala, nechala ich usušiť sviežim vánkom.

Obed trávila v reštaurácii, kde sa varili a pripravovali len zdravé a organické jedlá. Na kalorické pochúťky mohla zabudnúť. Mangový džús, jablkový mušt a ker s kurkumou. Zdravá strava ako má byť. K tomu nesmie chýbať pitný režim v podobe obyčajnej vody. Škoda, že si to potom pokazila ružovým vínom a margaritovými koktejlami, ktoré priniesli jej kamaráti. Po alkohole ju prepadol vlčí hlad a skončilo sa to návštevou fast foodu.

Alexa si vyskúšala, aké je to dodržiavať zdravý životný štýl Jennifer Aniston.
Zobraziť galériu (2)
Alexa si vyskúšala, aké je to dodržiavať zdravý životný štýl Jennifer Aniston.  (Zdroj: screenshot self.com)

Nedeľa sa začala opäť citrónovou vodou a meditáciou, ktorá ju veľmi zaujala a bola presvedčená, že pri nej ešte dlho ostane. Cvičenie však vynechala. Namierila si to na pláž s banánom a zdravou kokosovou vodou v ruke. Dobre spravila. Morská voda a svieži oceánsky vzduch má pre telo zdraviu prospešné účinky. Bohužiaľ, ako sa to výborne začalo, o to horšie to skončilo. Trochu podcenila silu slnečného žiarenia a spálila sa. Večer namiesto kuraťa so zeleninou si pochutnala na Tacose.

Výsledok

Alexa bola prekvapená. Myslela si, že celý týždeň zvládne bez jediného prehrešku. Zladiť však zdravý životný štýl Jennifer Aniston s každodennými povinnosťami jej dalo skutočne zabrať. Bolo jednoznačné, že v tom nechce pokračovať. Na druhej strane mala rada šport a prípravu niektorých zdravých jedál, len tak pre radosť. Chcela si pripravovať zdravé pokrmy, keď jednoducho na to dostala chuť, nie z donútenia a za každú cenu. A čo si vzala z celého experimentu? Citrónová voda a meditácia sa u nej stala novým každodenným návykom

Čítajte tiež: Dodržujte toto pravidlo a zjedzte hocičo: Je nová diéta iba výmysel alebo skutočne funguje?

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9