Muž jedol tri mesiace len fastfood: Šokuje vás, ako dopadol

Američan schudol napriek tomu, že sa stravoval vo fastfoode.
Zdroj: photl.com
2014-01-08 14:30:00

Dlhodobá konzumácia fastfoodu vedie k vzniku mnohých zdravotných problémov vrátane obezity. Tak tomu bolo doteraz. Muž z USA však toto tvrdenie odmieta a má aj dôkaz!

Lekári nás stále odhovárajú od fastfoodu, ktoré ničí zdravie, spôsobuje nárast hmotnosti a spúšťa závislosť. Stredoškolský učiteľ biológie John Cisna zo štátu Iowa sa o tom chcel presvedčiť na vlastnej koži. Zrealizoval experiment, vďaka ktorému prišiel na prekvapivé zistenie.

Rozhodol sa, že celý mesiac bude konzumovať len jedlo zo známeho fastfoodu. Nakoniec však tento experiment predĺžil o ďalšie dni. Celkovo až deväťdesiat dní konzumoval len jedlo z rýchleho občerstvenia.

Aké mal výsledky?

Človek by čakal, že sa jeho zdravotný stav rapídne zhorší. Opak je však pravdou. Za tri mesiace zhodil 54-ročný muž 17 kilogramov. Aby toho nebolo málo, dokonca sa mu znížil zlý cholesterol v tele. V bokoch si nameral o štyri centimetre menej a v páse to bolo o sedem.

Ako sa mu to podarilo?

K zdravšiemu telu sa dopracoval tak, že si dával pozor na to, čo jedol. Nejedol síce všetko a strážil si denný príjem 2000 kalórií, no ani zďaleka netvorili jeho jedálniček len šaláty. Počas „diéty“ si doprial všetky druhy hamburgerov, hranolky, ale i zmrzlinu. Nechýbal ani pohyb – každý deň si spravil 45-minútovú prechádzku.

Pozrite sa na nižšie priložené video, v ktorom hovorí John Cisna o celom experimente.

2014-01-08 14:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Photl.com  |  Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia