Prekážka za dosiahnutím ženského orgazmu, o ktorej nikto nevie: Odstráňte ju a zmení sa vám život!

Zdroj: gettyimages.com
2018-05-28 05:55:00

Stačí tak málo, aby boli vaše milostné radovánky s partnerom nezabudnuteľné! Množstvo žien si nevie sex užiť tak, ako by chceli a o orgazme môžu len snívať. Existuje množstvo "zaručených" spôsobov, ktoré sľubujú ženské vyvrcholenie za dverami spálne. O tomto triku však málokto počul, čo je škoda, lebo funguje!


Má váš sexuálny život ďaleko od vášnivých scén vo filmoch a orgazmus definujete skôr ako príjemný pocit než ako výbuch emócií? Je na čase s tým niečo robiť. Právo na orgazmus má každá žena! Mnoho žien si myslí, že treba viac úsilia am jednoducho to príde. Hoci je pravda, že k slasti sa treba dopracovať, čo chvíľu trvá, existuje trik, ktorý uľahčí a hlavne skráti vašu cestu za rozkošom. Stačí tak málo k dosiahnutiu orgazmu. Existuje totiž jediná vec, ktorá vám môže sťažiť dosiahnutie vyvrcholenia. Odstráňte ju a užívajte si vášeň, akú ste doteraz nepoznali!

Čítajte tiež: Jednoduchý a spoľahlivý test, ktorý odhalí pravdu: Takto zistíte svoj skutočný biologický vek!

Preč s upchatým nosom!

Podľa odborníkov sú dôležité čuchové vnemy, ako sa uvádza na thesun.co.uk. Tie ženy, ktoré ich majú lepšie, majú až šesťkrát väčšiu pravdepodobnosť, že dosiahnu počas milovania orgazmus. Sú citlivejšie na ľudské vône, telesné pachy a tiež hormóny, ktoré vyvolávajú vzrušenie. Preto vedci odporúčajú, aby ste si pred sexom s vaším partnerom poriadne vyfúkali nos! Práve upchaté nosné dierky vám môžu brániť v dokonalom vyvrcholení.

"Zistenia naznačujú, že upchatý nos sťaží cestu za dokonalým vzrušením. Vyfúkanie nosa tak môže byť užitočnou stratégiou. Viem z vlastnej praxe v sexuálnej terapii, že milostné radovánky budú intenzívnejšie vtedy, ak ucítite svojich partnerov," potvrdzuje psychológ Phillip Hodson.

Dobré čuchové vnemy sú dôležité

Vedci z Technickej univerzity v Drážďanoch v Nemecku požiadali 70 mladých dospelých žien, aby ohodnotili svoj sexuálny život, ako aj čuchové vnemy. Len jedna zo siedmich žien s najhoršou citlivosťou na vôňu mala tendenciu k vyvrcholeniu počas sexu v porovnaní so šiestimi zo siedmich s najsilnejšími čuchovými vnemami.

Výskumná pracovníčka Johanna Bendasová dodala: "Vysoká citlivosť na vôňu bola spojená s hláseniami o príjemnejšej sexuálnej skúsenosti a vysokej frekvencii orgazmu u žien."

Vyzerá to tak, že dobre priechodné dýchacie cesty sú dôležité aj za dverami spálne. Ak máte dobre vyvinutú citlivosť na vnímanie vôní, gratulujeme! Máte oveľa vyššie predpoklady na dosiahnutie kvalitného orgazmu. Pomôže tiež, ak si budete sledovať menštruačný cyklus. Pred príchodom ovulácie sa vďaka hormónom zvyšuje citlivosť na vnímanie vôní. Využitie to vo svoj prospech!

Fotogaléria

2018-05-28 05:55:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia