Zbavte sa nádchy do 5 minút: Koniec pliagy v rekordne krátkom čase!

Zdroj: gettyimages.com
2018-05-06 06:00:00

Kýchanie, zaslzené a opuchnuté oči, upchatý a červený nos, ktorý nám bráni voľne dýchať. Hoci nádcha nie je nebezpečná, o to nepríjemnejšie má príznaky. Každý by bol vďačný za radu, ako sa jej zbaviť alebo zmierniť. Viete o tom, že do 5 minút môže byť už po nej?!

Keď už príde, ťažko sa jej zbavíte. Neostáva vám teda nič iné, než len počkať, kým odíde, čo môže potrvať niekoľko dní. Zatiaľ budete zápasiť s vreckovkami a nosovými kvapkami. Podľa lekára čínskej medicíny Hunsena Lu by jednoduchá masáž niektorých miest v tvári pomohol telu zotaviť sa oveľa rýchlejšie. Ide údajne o účinnú metódu, ktorú zvládne takmer každý.

Čítajte tiež: Aktuálny zoznam najčistejšieho a najšpinavšieho ovocia a zeleniny: V týchto druhoch je najviac chémie!

Kľúčom je správny prietok krvi

Podľa lekárov čínskej medicíny je správny prietok krvi do svalov a do buniek tou najdôležitejšou vecou. Ak krv stagnuje v určitom okamžiku v tele, vytvára ideálne podmienky pre rozvoj rôznych chorôb a zápalov. Správny prietok krvi umožňuj telu rýchlejšie a jednoduchšie sa liečiť. Preto vám pomôže masáž niektorých bodov!

Body na obrázku masírujte končekmi prstov po dobu jednej minúty. Dbajte na to, aby tlak na bod bol silný, no nie natoľko, aby ste cítili bolesť. Je jedno, aký smer pohybu budete, záleží však na vyvíjanom tlaku. Nádcha by sa mala zmierniť už po prvej masáži. Prípade môžete masáž opakovať.

Ako nájsť body na masírovanie?

Bod č. 1 - Tento bod nájdete priamo na začiatku svojho nosa.

Bod č. 2 - Ide o symetrické body na oboch stranách tváre. Súčasne stlačte tieto priehlbiny, nachádzajúce sa asi palec od vonkajšej strany obočia.

Bod č. 3 - Súčasne masírujte dva symetrické body umiestnené na začiatku vášho nosa.

Bod č. 4 - Masírujte tieto dva symetrické body umiestnené palec ďaleko od vášho nosa.

Fotogaléria

2018-05-06 06:00:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia