Jedinečná technika, ktorá vás zbaví všetkých chorôb? Túto metódu mnohí pripisujú k zázraku!

Zdroj: thinkstock.com
2018-03-01 05:55:00

Ozdravná technika, ktorá si poradí so zdravotnými problémami. Spinovanie vody je doslova fenoménom! Tento objav na zlepšenie zdravia či dokonca liečenia je aktuálny už niekoľko rokov a koluje na internete. O čo ide a skutočne funguje?

Jednoduché a účinné! Mnohí pripisujú tzv. spinovaniu vody zázračné účinky na ľudský organizmus. Čoraz viac ľudí sa zdôveruje s vlastnými skúsenosťami s touto technikou v diskusných fórach na internete, ktoré nie sú práve najhoršie. Máme tu prevratnú metódu, ktorá nám zaručí zdravie?

Čítajte tiež: Odvrátená stránka tekutého zlata: Konzumácia medu pripútala ženu na nemocničné lôžko!

Pred troma rokmi bol David L. Kaas  ťažko chorý. Trápilo ho zlyhanie obličiek, mozgové aneurisma, a aby toho nebolo málo, bojoval s ťažkou nadváhou. Ručička na váhe mu ukazovala až 180 kg. Všetkých zdravotných problémov sa nakoniec zbavil zvláštnym, no vraj účinným spôsobom. 

Ako to funguje?

Keďže ľudské telo tvorí zo 70-80 % voda, je dôležité, ako sa chová v tele. Molekula vody v ľudskom tele má okolo seba elektrón. Jeho kruhová dráha je v 180 ° polkruhu smerom na juh. Tekutiny, ktoré pijeme, sú však prehnané kovovým potrubím, preto sa elektróny molekúl vody točia na sever. Takže všetci pijeme vodu, ktorá je na molekulárnej úrovni nesprávne ovplyvnená, čiže „neguje“ svoj sedemročný cyklus obnovy buniek. Výsledok? Spôsobuje to rýchle opotrebovanie a choroby rôzneho druhu!

Po spinovaní vody smerom na juh dáme svojmu telu to, čo potrebuje. Bunková obnova bude prebiehať správne a zbavíme sa tak zdravotných ťažkostí a chorôb. Zrazu si toľko jedla už nebudete nakladať na tanier a zmení sa i vzhľad: budeme vyzerať oveľa mladšie! Vodu spinujeme na juh jednoduchým gestom rúk, ktoré podržíte po dobu 30 sekúnd. Je pritom jedno, ktorá ruka má akú pozíciu. Pre lepšiu predstavu, pozrite si obrázok nižšie a priložené video na konci článku.

Vďaka spinovaniu sa uzdravil

Na účinky tejto, na prvý pohľad zvláštnej, metódy prisahá David Kaas. Keď začal spinovať svoje pitie, zbavil sa postupne všetkých chorôb. Ťažká nadváha bola fuč, pritom nedržal diétu a necvičil! Jeho bledá tvár postupne dostala farbu, žiadne zdravotné problémy ho netrápili, jednoducho bol úplne zdravý. V súčasnosti pomáha ostatným a radí im, ako spinovať vodu na juh.

Skúseností ostatných ľudí

Názory na túto techniku sú rôzne. Tak, ako ju niektorí odmietajú a označujú za jeden veľký blud, nájdu sa i takí, ktorí s ňou súhlasia! Dokonca ju môžu potvrdiť, keďže ju vyskúšali na vlastnej koži! Jedna žena sa na sociálnej sieti pochválila s výsledkami, ktoré dosiahla pravidelným spinovaním. Ako tvrdí, táto technika funguje, cíti sa lepšie a voda je chutnejšia. Robí to aj pre svojho syna, pričom spinuje aj jedlo. Vraj odvtedy obaja neboli ani raz chorí!

Pozitívnu skúsenosť má i jeden muž, ktorého bolelo hrdlo. Pri prehltnutí tekutiny vždy pocítil ešte ostrejšiu bolesť. Skúsil preto spinovanie. Voda mu len tak po hrdle skĺzla a bolesť takmer necítil! Mnohí opisujú spinovanú vodu ako príjemnú a chutnú, pričom po vypití sa zrazu cítili fyzicky lepšie! Naozaj funguje alebo ide len o autosugesciu? V každom prípade ide o jednoduchú techniku, ktorá vám zaberie len pár sekúnd. 

Fotogaléria

2018-03-01 05:55:00  |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia