SEBAUSPOKOJOVANIE ako zbraň proti agresívnej CHOROBE: Príjemná činnosť dokáže DIVY

Sebauspokojovanie je zbraňou proti agresívnej chorobe!
2020-08-08 12:00:00

Považuje sa za jedného z najväčších mužských strašiakov. Rakovinu prostaty však môže drsnejšie pohlavie odvrátiť jednoduchým, ba príjemným spôsobom! Stačí sa len viac venovať sebe a rakovina prostaty bude mať menšiu šancu!

Sebauspokojovaniu ku zdraviu

Masturbácia môže znížiť riziko vzniku najbežnejšieho typu rakoviny u mužov! Ak chce silnejšie pohlavie znížiť šancu na vznik rakoviny prostaty, malo by viac masturbovať. Nový výskum, zverejnený na internetovej stránke NHS zistil, že riziko rakoviny prostaty bolo výrazne nižšie u mužov, ktorí ejakulovali najmenej 21-krát mesačne prostredníctvom sexu alebo masturbácie.

Čítajte tiež: Hrozivá PREDPOVEĎ choroby mozgu: V týchto POLOHÁCH radšej nespite!

Rakovina prostaty je najbežnejšou rakovinou u mužov vo Veľkej Británii, pričom každý rok sa objaví viac ako 40 000 nových prípadov.

Výskumníci zo zdravotníckych škôl a vysokých škôl v Harvarde a Bostone študovali 31 925 zdravých mužov, ktorí v roku 1992 vyplnili dotazník o frekvencii ejakulácie, ako píše Plymouth Herald. Muži vo veku od 20 do 29 rokov a od 40 do 49 rokov boli monitorovaný do roku 2010, pričom počas tohto obdobia 3 839 z nich bolo diagnostikovaných s rakovinou prostaty.

Ejakulácia zmierňuje zápal

Zistenia, publikované v časopise European Urology, porovnávajú mužov, ktorí sa venujú sebauspokojovaniu 21-krát mesačne a tých, ktorí ejakulujú len štyri až sedemkrát každé štyri týždne. Vedci odhalili, že riziko rakoviny prostaty u mužov v týchto vekových skupinách bolo výrazne znížené, ak masturbovali minimálne 21-krát za mesiac v porovnaní s ostatnými.

Ako je to možné? Uvádza sa, že predchádzajúci výskum poukazuje na možnosť, že ejakulácia prispieva k odstráneniu prvkov spôsobujúcich rakovinu a infekciu žľazy. Zápal je známa príčina rakoviny a ejakulácia môže pomôcť ho zmierniť.

"Zistili sme, že muži, ktorí hlásia väčší počet masturbácii v porovnaní s nižšou frekvenciou ejakulácie v dospelosti, majú nižšiu pravdepodobnosť, že budú následne diagnostikovaní s rakovinou prostaty," uviedli výskumníci.

Štúdia bola uverejnená na webovej stránke NHS, kde sa uvádza aj množstvo ďalších faktorov, ktoré zvyšujú šancu na vzniku rakoviny prostaty: genetika, životný štýl a strava.

"Masturbácia je úplne bezpečná. Je to skvelá preventívna metóda, nepredstavuje žiadne zdravotné riziko," píše sa na stránke NHS.

 

Počiatočné príznaky rakoviny prostaty zvyčajne zahŕňajú problémy s močením - potreba močiť častejšie, pretože prostata sa zväčšuje. Zatiaľ čo zväčšenie prostaty môže nastať v dôsledku starnutia, je dôležité skontrolovať príznaky u praktického lekára. Zvyčajne sa rozvíja pomaly, takže zo začiatku nemusíte mať žiadne príznaky, pritom choroba sa môže rozvíjať v tele aj celé roky...

 

Fotogaléria


Tagy:
zdravie masturbácia ejakulácia sebauspokojovanie

2020-08-08 12:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia