Pôsobí kokosový olej aj na ústnu dutinu? Žena to vyskúšala a výsledok bol ohromný!

Kokosový olej si poradí aj s chrupom!
Zdroj: thinkstock.com
2016-06-23 12:00:00

Kokosový olej je dobrý nielen na konzumáciu. Jeho zdraviu prospešné účinky sa objavia aj vtedy, ak ho len premiešate v ústach! Vyskúšala to jedna žena, ktorá opísala jeho účinky.

Kokosový olej patrí medzi najzdravšie potraviny. Po jeho konzumácii získa ľudské telo veľmi veľa. Je bohatým zdrojom na výživné látky, vrátane vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov. Vyznačuje sa antioxidačnými a protizápalovými vlastnosťami, taktiež vyniká aj antibakteriálnymi, antivírusovými a antimokrobiálnymi účinkami. Napriek tomu, že obsahuje množstvo zdraviu prospešných látok, zároveň v ňom nájdeme vysoký obsah nasýtených mastných kyselín. Preto, ak sa rozhodnete zaradiť kokosový olej do jedálnička, mali by ste ho konzumovať v menšom množstve. Na druhej strane stačí i málo a vaše telo si zoberie z kokosového oleja len to najlepšie!

Táto populárna potravina by však nemala mať svoje miesto len v kuchyni, ale tiež v kúpeľni. Jeho využitie je široké, považuje sa za vhodný prostriedok pri čistení zubov a taktiež na prevenciu ochorení ďasien a opuchov. Olejový výplach úst už dnes nie je žiadnou novinkou, pred stovkami rokov ľudia verili, že pomôže pri mnohých zdravotných problémoch a zbaví ich škodlivých baktérií. Najvhodnejší je však výplach kokosovým olejom, ktorého výživné látky na podpíšu na účinkoch tejto metódy.


Správna cesta za zdravím? Čo sa naozaj stane vtedy, keď nebudete jesť po šiestej!


Stačí ho len premiešať v ústach. Ide o jeden z najlepších spôsobov, ako odstrániť baktérie a podporiť zdravé zuby a ďasná. Tento liečivý spôsob je najznámejší predovšetkým v ajurvédskej medicíne. Ide o úžasnú detoxikačnú procedúru, pritom vám stačí len jedna lyžica oleja, ktorú premiešate v ústach po dobu 10-20 minút.

Belšie zuby a zdravší chrup

Účinky kokosového oleja vyskúšala na sebe aj blogerka, ktorá sa tým pochválila vo videu. Každý deň premiešala lyžicu kokosového oleja v ústach. Ten doslova nasal nečistoty a rôzne toxíny z jej úst a vytvoril čisté, antiseptické ústne prostredie, ktoré prispieva k dokonalému toku zubnej tekutiny, ktorá je nutná, aby sa zabránilo chorobám dutín.

Žena sa pochválila výsledkami! Po tom, čo každý deň dlhšie obdobie robila výplach kokosovým olejom, mala belšie zuby. Sama tomu nemohla uveriť, no výsledok bol očividný. Dokonca mala celkovo zdravšie zuby a problémy s krvácaním ďasien boli fuč. Keďže ústna dutina je prepojená so srdcom a kokosový oelj nás zbaví toxických látok, zabráni tým ochoreniu srdca a posilní imunitný systém.

Čítajte tiež: Odstráni 80 % ťažkých kovov z tela už do 42 dní: Ohromné účinky tejto rastliny vás dostanú do kolien!

Fotogaléria

2016-06-23 12:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia