Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozlúčte sa na 5 rokov s chorobami: Silný liek, ktorý udrží vírusy a baktérie od tela!

Pár kvapiek, vyrobených z cesnaku a alkoholu, zatočí s chorobami!
Pár kvapiek, vyrobených z cesnaku a alkoholu, zatočí s chorobami! (Zdroj: thinkstock.com)

Má také účinky, že vaše telo ochráni pred chorobami na niekoľko rokov! Znie to neuveriteľne, ale skutočne existuje liek, vďaka ktorému si dlhodobo udržíte pevné zdravie, aj keď bude zúriť všade naokolo chrípka či iné choroby a vírusy.

Na Slovensku momentálne zúri chrípka a respiračné ochorenia. Počet chorých sa za posledné týždne zvýšil, ľudia vo veľkom bojujú s vírusmi a baktériami tabletkami, antibiotikami a väčším oddychom. Zavretí medzi štyrmi stenami snažia sa dostať z najhoršieho von a "vypotiť" chorobu, aby sa už čoskoro mohli dostať opäť na nohy. Ako sa jej úplne vyhnúť? Čo robiť, aby vás neprekvapila v tej najnevhodnejšej chvíli?

Čo sa skrýva v zázračnom lieku?

Môžete sa spoľahnúť na extra silný liek! Keďže je naozaj silný, mal by byť užívaný s opatrnosťou každých 5 rokov. Hlavnou zložkou je cesnak, známy svojimi zdraviu prospešnými účinkami. Obsahuje alicín, hlavnú zložku, ktorá má antimikrobiálne a liečivé vlastnosti. Prispieva k správnej funkcii imunitného systému a pomáha udržovať zdravé srdce. Ďalšou, pre mnohých prekvapivou zložkou je rum alebo alkohol. Pozor však na jeho výber. Nesmie obsahovať benzalkonium chlorid alebo metanol.


O tomto ste nevedeli: Čo dokážu spraviť antiperspiranty s naším zdravím?


Tento ľudový liek si poradí nielen s prechladnutím či chrípkou. Svoju silu ukáže aj pri liečbe pľúcnych ochorení, aterosklerózy, zápalu prínosových dutín, artritíde, vysokého krvného tlaku, reumatizmu, hemoroidom, ale dokonca aj impotencie. To však nie je všetko! Tu jeho účinky nekončia. Zlepšuje metabolizmus, sluch, zrak a pôsobí ako stimul na chudnutie.

Príprava a dávkovanie

Budete potrebovať:

  • 350 g cesnaku
  • 200 ml rum alebo alkohol

Postup:

Cesnak olúpte a roztlačte na kašu. Zmiešajte s rumom alebo iným alkoholom a dajte do pohára. nechajte tak po dobu 10 dní. Potom prepasírujte a skladujte chladničke po dobu dvoch týždňov.

Aby ste naplno využili jeho liečivé účinky, odporúča sa užívať ho po dobu 12 dní vždy pred jedlom. Do vody pridajte kvapku pred raňajkami, 2 kvapky pred obedom a nakoniec 3 kvapky pred večerou. Dodržiavajte toto dávkovanie a môžete si byť istí, že sa priaznivé účinky lieku takmer ihneď prejavia!

Čítajte tiež: Odveký pomocník zdravých očí: Mrkva už nie je najlepšia, pozrite sa čo ju nahradí!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9