Jediná vec stačí na to, aby ste mali krásnu a čistú pleť: Tento zázrak vyrieši váš večný problém!

Dôkladné odličovanie by malo byť vašou každodennou rutinou, vďaka ktorej budete mať čistú pleť.
Zdroj: thinkstock.com
2015-04-23 16:15:00

Stačí, keď ju raz vaša pleť „ochutná“ a už sa jej nebude chcieť vzdať! Kozmetický priemysel napreduje míľovými krokmi, o čom svedčí zázrak, ktorý sa postará o dôkladné odlíčenie a zároveň celkové zdravie pokožky.

Priemerná žena strávi odličovaním až 24 hodín ročne. V dnešnom uponáhľanom svete privítame čokoľvek, čo by nám mohlo uľahčiť starostlivosť o pleť. Medzi takéto praktické vecičky patrí zázračný výrobok, ktorý dokáže aj nemožné!

Ak ste doteraz používali pri odličovaní svoje obľúbené pleťové mlieko, čistiaci gél či ste dokonca používali obyčajné mydlo, je načase odľahčiť poličku od týchto kozmetických prípravkov a nahradiť ich jedným, ktorý sa postará o vašu pokožku. Ak do svojho každodenného rituálu zaradíte používanie micelárnej vody, okamžite si ju zamilujete a zabudnete na staré spôsoby odlíčenia!

Nechce sa vám odlíčiť pleť? Je tu riešenie!

Množstvo žien si ani neuvedomujú, ako si ubližujú. Pri snahe byť čo najkrajšie opakujú tú istú chybu bez ohľadu na škodlivé účinky. Týka sa to odlíčenia! Únava, lenivosť alebo ľahostajnosť ženy donútia k tomu, že sa jednoducho pred spaním neodlíčia a nalíčené padnú do postele. Obrovská chyba! Ak by sa to stalo zvykom, všetky kozmetické látky na tvári môžu vniknúť hlboko do pórov a spôsobiť infekcie.

Ak sa vám nechce použiť pleťové mlieko, odličovač očí a čistiacu peťovú vodu, čo takto všetky tri výrobky nahradiť za jeden? Účinnosť všetkých troch v sebe spája micelárna voda Sensibio H2O od Biodermy! Odporúča ju aj dermatologička MUDr. Adriana Tomeková.

„Micelárna voda je vhodná pre všetky typy pleti. Ideálna je pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu. Je vhodná aj pre normálnu alebo na mastnú a zároveň aj citlivú pleť, “  povedala odborníčka.

Čo všetko dokáže?

Citlivá pokožka si vyžaduje najmä šetrný prístup, nielen v životospráve, ale najmä v starostlivosti o ňu. Preto je vhodné používať primeranú kozmetiku, ktorá pleť nedráždi. Prečo je teda micelárna voda od Biodermy práve tá najlepšia?

„Je hypoalergénna a bez parfému, čo je jej veľká výhoda. Obsahuje micely, ktoré dôkladne odstraňujú nečistoty z pokožky, očistia ju od nadbytočného mazu, udržujú optimálne ph,“ dodala MUDr. Tomeková o zázračnom prípravku na pleť.

 

Micelárne vody sú veľmi obľúbené medzi vizážistami, ktorí ich používajú na módnych prehliadkach. Rýchlo totiž odlíčia modelku a môžu ju nanovo nalíčiť behom pár minút.

„Výnimočná je aj preto, pretože nahradí pleťové tonikum, odličovacie mlieko a aj odličovač očí. Stačí mať iba jednu micelárnu vodu na odlíčenie celej tváre a očí, “ vysvetlila dermatologička. 


Ako sa správne odlíčiť?

Správnym odličením s pomocou micelárnej vody Sensibio H2O docielite zdravšiu, spokojnejšiu, menej napnutú pokožku, ktorá bude žiariť. Nezabúdajte, že odličovanie má svoje pravidlá! Vaše ruky by v rpvom rade mali byť vždy čisté. Postupujte vatovým tampónom smerom od stredu tváre k vlasom. V prípade nedostatočného odlíčenia hrozí upchatie pórov, preto netreba byť šetrný, najmä ak ide o odličovacie tampóny. Pokojne ich použite aj niekoľko. Vaša pleť sa vám za starostlivosť odvďačí!

Ak vám záleží na zdraví vašej pokožky, micelárna voda od Biodermy by nemala chýbať na vašej poličke v kúpeľni.

V online lekárni Fitlekaren.sk nájdete produkty od Biodermy, vrátane micelárnych vôd Sensibio H2O pre citlivú, mastnú, normálnu i zmiešanú pleť. Dostanete ju kúpiť vo výhodnej cene aj s cestovným balením zadarmo!

Fotogaléria

2015-04-23 16:15:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red, Bioderma

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia