Ako schudnúť v páse a narovnať chrbát? Cvik, vďaka ktorému sa budete radovať z výsledkov už po pár dňoch!

Narovnajte chrbát vďaka jednoduchému cviku, ktorý môžete robiť takmer kdekoľvek.
Zdroj: thikstock.cz
2017-04-29 12:00:00

Hrbenie je u mnohých častým zlozvykom. Bohužiaľ, môže sa kruto podpísať na ľudskom zdraví! Stačí byť zhrbený dlhšie obdobie a bolesti chrbta, rôzne deformácie chrbtice až migrény sú na svete. Narovnajte chrbát vďaka účinnému cviku!

Kto by nechcel mať úzky driek a vzpriamený chrbát? Vďaka jednoduchej technike to už nemusí byť len sen. Stačí vám k tomu len 5 minút denne a už po niekoľkých dňoch uvidíte výsledky. Aj keď to môže znieť ako rozprávka či mýtus, skutočne funguje! Svedčia o tom milióny žien, ktorým v krátkom čase pomohol vyriešiť ich problém japonský lekár Fukutsudzi, autor cviku. Pritom nedržali žiadnu diétu či netrávili čas v posilňovni! Odborník vydal knihu s popisom tohto postupu, predalo sa viac ako 6 miliónov kópií a metóda sa stala úspešnou po celom svete. Ľudskej kostre navracia správne usadenie, mení telesné obrysy, zoštíhľuje pás a vzpriamuje chrbát. Pozrite sa na cvik, ktorý aj vám vyrieši problém s chrbticou!

Čo treba spraviť?

Jediné, čo potrebujete je uterák, pevná podložka a 5 minút času! Zrolujte ho do pevného valčeka, ktorý je dlhý 40 a silný približne 7-10 centimetrov. Môžete ho obmotať pevnou niťou, aby sa vám nerozmotal. Posaďte sa na pevnú podložku alebo koberec na zemi, pričom zvinutý uterák do valčeka položte za seba. Pomaly si ľahnite na chrbát a uterák si pridržujte rukami naprieč pásom, aby bol presne pod pupkom, čo je pri tomto cviku veľmi dôležité!

Nohy majte na šírku svojich ramien, pričom členky približujte k sebe tak, aby sa palcom navzájom dotýkali a medzi pätami bolo približne 20-25 cm. Vzpriamené natiahnuté ruky položte za hlavu a obráťte ich dlaňami k podložke, aby sa dotýkali malíčkami. Nevadí, ak sa vám nepodarí ruky úplne vystrieť. Ide o veľmi nepohodlnú polohu, ktorú na prvýkrát málokto zvládne. Snažte sa však, aby sa vám dotýkali malíčky na rukách a palce na nohách. Zostaňte v tejto polohe 5 minút.

Radujte sa z výsledkov!

Ak cvik budete robiť správne, na vlastnej koži pocítite, ako sa vaša kostra vracia do svojho prirodzeného tvaru! Príjemným plusom je postupné vťahovanie brucha, vaše vnútorné orgány budú zaujímať optimálnu polohu.

Po uplynutí 5 minút si dávajte pozor a vstávajte veľmi opatrne a pomaly. Pri tomto cvičení sa totiž kosti a kĺby nepatrne pohybujú. Je dosť možné, že na prvýkrát nevydržíte 5 minút, no každým dňom sa budete zlepšovať. Vydržte ležať na zmotanom uteráku, koľko len vládzete. Výsledky pocítite sami na sebe už po pár dňoch a po 4 týždňoch jednoduchého cvičenia si viditeľnú zmenu všimne aj okolie.

Vyskúšajte túto úžasnú metódu a radujte sa zo skvelých výsledkov!

Neviete sa zbaviť pneumatiky na bruchu napriek tomu, že ste na diéte? Zrejme robíte niečo zle!

2017-04-29 12:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red, prohealthnews.net

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia