Šokujúce dôsledky prekyslenia organizmu: Toto s nami dokáže spraviť!

Prekyslenie organizmu spôsobuje viaceré zdravotné problémy.
Zdroj: thinkstock.com
2014-10-23 21:25:00

Viete, čo je najväčšou civilizačnou chorobou? Prekyslenie organizmu! Samo o sebe vytvára v tele prostredie umožňujúce rozvinutie rôznych chorôb! Trvalé prekyslenie si môžeme zapríčiniť nezdravým životným štýlom.

Pri všetkých zistených ochoreniach sa objavuje prekyslenie tela a jeho zanesenie odpadovými látkami. Je vedecky dokázané, že prekyslenie musí mať niečo spoločné s príčinou ochorenia, nie je to len sprievodný jav! V tom prípade stačí zbaviť naše telo nadbytočných kyselín, jedov a škodlivých látok a je po probléme!

Ako sa uvádza v knihe "Máte prekyslený organizmus?", takéto sú dôsledky prekyslenia organizmu:

Depresia

Málokto by tušil, že za zlou, smutnou a skleslou náladou je prekyslenie organizmu! Ak ste podráždení, melancholickí, trpíte depresiami, nervozitou či poruchou sústredenia, čo prekročilo mieru, môže za to prekyslenie. Ak sa chcete zbaviť takéhoto stavu, neostáva vám nič iné, len to vyriešiť odkyslením. Ovládajú vás negatívne myšlienky? Oslabujete si imunitný systém, čím sa utvára v tele „kyslé prostredie“ aj bez toho, že by ste zjedli nejaké potraviny, ktoré zvyšujú kyslosť. Negativita vás oberá o energiu a predstavuje trvalú záťaž!

Syndróm vyhorenia

Syndróm vyhorenia je o totálnom vyhorení energie človeka (aj rezerv energie) na duševnej, fyzickej i duchovnej úrovni. Telo je aj v tomto prípade prekyslené. Alkalické rezervy sa spotrebovali, takže prekysľovanie ďalej postupuje. Zistite si pH tela! Dajte si hydrogénuhličitan sodný! Jednu lyžičku rozpustite v teplej vode. Po dvoch hodinách zvládnete situáciu, ktorá sa vám predtým zdala beznádejná.

Skleróza multiplex

U niektorých môže prekyslené vnútorné prostredie viesť k takému náporu na nervové zakončenia, že nakoniec odumrú. Tak sa preruší prenos signálov z mozgu do svalov, k čomu sa pridá aj kandidová infekcia. Kvasinky útočia na imunitný systém organizmu, zlyhá jeho samoregulácia, čoho výsledkom sú autoimunitné ochorenia ako AIDS či skleróza multiplex. Istú úlohu hrajú pri tom negatívne myšlienky. Aj keď kyslé prostredie samo o sebe vedie k depresii, nestačí si len odkysliť telo, ale dosiahnuť uvoľnenie aj v psychickej oblasti.

Pohlavné orgány v ohrození

V dôsledku prekyslenia dochádza aj k zápalom a sčerveneniu vonkajších pohlavných orgánov. Prejaví sa aj ich nepríjemným svrbením. V horšom prípade môže postihnúť aj maternicu!

Senná (alergická) nádcha

Zapálené a slziace oči a zvýšená tvorba sekrétu v nose sú typickými prejavmi sennej nádchy, s ktorou zápasí množstvo ľudí. Vyhnúť sa jej môžete tak, že denne užijete 5 gramov hydrogénuuhličitanu sodného, rozpusteného vo veľkom pohári teplej vody. Ak si však pacient naordinuje odkysľovaciu kúru, nepríjemných symptómov sa môže zbaviť až na jeden celý rok!

Vypadávanie vlasov

Kyslé prostredie v tele zapríčiňuje vypadávanie vlasov. Okrem toho aj predčasné šedivenie a kožné alergie na hlave spôsobuje prekyslenie, keďže koža na hlave je zásobárňou ich živín. Takéto zdravotné problémy majú hlavne športovci. Pri silnom zaťažení svalov dochádza u nich k zvýšenej tvorbe kyseliny mliečnej. V záujme jej neutralizácie siahne organizmus do minerálovej rezervy vlasového podložia.

Nepekné nechty

Ak ste prekyslení, pravdepodobne máte problémy s nechtami. Tento stav organizmu spôsobuje lámanie nechtov, štiepenie, vznikajú na nich ryhy, tvoria sa fľaky a celkovo sú slabšie.

Toto je len zlomok toho, čo spôsobuje prekyslenie organizmu. Aj v tomto prípade sa potvrdzuje, že zdravý životný štýl je tým najlepším spôsobom, ako nedať "kyslému" prostrediu v tele šancu!

Prekyslenie na nás pôsobí ochromujúco. V knihe "Máte prekyslený organizmus?" nájdete užitočné informácie ako odkysliť svoje telo k zdraviu!

Široký výber liekov, výživových doplnkov, množstvo zliav a poradenstvo. To vám ponúka Fitlekáreň, internetový obchod pre vaše zdravie!

2014-10-23 21:25:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: z knihy Máte prekyslený organizmus?

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia