Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto žena má skoro 55 rokov: Toto je jej tajomstvo mladosti

Usmievajte sa a budete vyzerať mladšie! Zobraziť galériu (3)
Usmievajte sa a budete vyzerať mladšie! (Zdroj: photl.com)

Kto by nechcel vyzerať po päťdesiatke tak mlado, ako v dvadsaťpäťke? Takýmto vzhľadom sa môže pochváliť 54-ročná Kim Carillo, ktorá nikdy v živote nepodstúpila žiadnu plastiku, či botox a nekupuje si drahú kozmetiku. Je matkou dvoch detí a ľudia ju často považujú za rovesníčku svojej 25-ročnej dcéry. Čo všetko robí preto, že vyzerá tak úžasne? Pozrite sa, aké tajomstvo prezradila!

 


Nikdy nešla pod nôž

Kim sa priznala, že keď niekam ide so svojou dcérou, mnohí si myslia, že sú sestry. Ťažko jej niekto uverí, že sa blíži jej šesťdesiatka. Mnoho ľudí si myslí, že išla už niekoľkokrát pod skalpel. Kvôli tomu, že jej muž, 57-ročný Charlie, pracuje ako americký televízny producent, sú ľudia presvedčení, že si cez neho vypýtala kontakt na nejakého plastického chirurga. Kim sa na tom len smeje. Nikdy by totiž nešla pod nôž.

Všetko je to o postoji a tiež, ako sa človek správa k svojmu telu. Kim sa snaží žiť zdravo, preto jej to telo vracia.  

Nebolo vždy všetko ideálne

„Keď sa u mňa po prvýkrát objavili známky starnutia, namiesto plastického chirurga som navštívila nutričného poradcu a zmenili sme môj jedálniček,“ povedala Kim Carillo.

Kim Carillo vyzerá veľmi mlado. (Foto: Dailymail.co.uk)
Zobraziť galériu (3)
Kim Carillo vyzerá veľmi mlado. (Foto: Dailymail.co.uk)  (Zdroj: dailymail.co.uk)

Odborníka však musela vyhľadať aj preto, lebo zo začiatku mala menšie zdravotné problémy. Vyvinula sa u nej potravinová neznášanlivosť, čo znamenalo, že veľmi často ju trápilo nadúvanie a jej koža bola dehydrovaná. Mala tiež nízke hladiny žalúdočnej kyseliny, takže nemohla dobre stráviť potravu. Jej telo malo nízky príjem minerálov, vrátane horčíka a vitamínov skupiny B. To malo nepriaznivý vplyv na jej pamäť, vlasy a nechty. Aj preto navštívila výživového poradcu, ktorý dal všetky jej problémy do poriadku.

Odborník jej poradil, aby užívala s jedlom kapsule kyseliny chlorovodíkovej s pepsínom, čo pomáha ľuďom so zažívacími problémami. Začala jesť kvalitné bielkoviny, ako kuracie mäso a ryby a hlavne zeleninu. Už do jedného mesiaca bola jej koža žiarivejšia a jasnejšia. Mala oveľa viac energie a nadúvanie bolo preč!

Pýtali si od nej občiansky preukaz

Kim nefajčí a z alkoholu si dá občas len víno. Keď si nedávno bola kupovať fľašu vína, predavačka si dokonca od nej pýtala občiansky preukaz!

Jedáva len organickú stravu a často chodieva na prechádzky so psom. Rodáčka z Londýna žijúca v New Yorku upozorňuje, že za jej vzhľadom je i pravidelný sex, vďaka ktorému sa cíti atraktívne a hlavne, ktorý má množstvo zdraviu prospešných účinkov na ľudský organizmus.

„Samozrejmosťou je aj cvičenie. Pre ženu je ideálny pilates a jóga, no ja som vsadila na pravidelné prechádzky so svojím labradorom, “ povedala Kim.

Používa kozmetiku, ktorá sa bežne kupuje v drogériách a hlavne, nevystavuje svoju pokožku slnečnému žiareniu.

Môže za to aj účes

Žena sa ďalej priznala, že fintou je aj účes. Všimla si, že je veľmi veľa žien, ktoré si s pribúdajúcim vekom skracujú a farbia vlasy na tmavú farbu. A to je chyba. Polodlhé blond vlasy omladia každú ženu, teda v tom prípade, pokiaľ nie je vyložene tmavý typ. Stará sa aj o svoje zuby, ktoré si necháva pravidelne vybieliť, aby vyzerali mlado.

Dôležitý je postoj

Nakoniec dodala, že napriek tomu, čo všetko robí pre svoj vzhľad, najdôležitejší je postoj. Vyzerá mlado preto, lebo sa jednoducho tak cíti. Veľa času trávi so svojimi deťmi a a kamarátmi.

„Keď uveríte, že nestarnete, skutočne stárnuť nebudete. Všetko ide zvnútra. Plastiky vám nepomôžu,“ povedala 54-ročná žena.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9