Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Po troch dňoch sa skončila ich nočná mora: Jediná zmena vyriešila trápenie s akné!

Nina a Randy Nelsonové sú populárne svojimi videami na internete, kde nadšene ostatným radia, ako sa zdravo stravovať. Zobraziť galériu (5)
Nina a Randy Nelsonové sú populárne svojimi videami na internete, kde nadšene ostatným radia, ako sa zdravo stravovať. (Zdroj: facebook.com/NinaandRanda)

Stravovali sa priam ukážkovo, pritom trpeli bolestivým akné! Dve mladé dievčatá bojovali s nepríjemnými vyrážkami a začervenanou pleťou. Skúšali už všeličo, no žiadna liečba nezabrala. Boli zúfalé a takmer stratili nádej, no nakoniec sa našiel spôsob, ktorý ich zbavil nepríjemného kožného problému!


Prežili bolestné obdobie svojho života

Zapálené a hnisavé vyrážky po celej tvári im znepríjemňovali každodenný život na strednej škole. Hanbili sa za to, že trpeli týmto kožným ochorením, a tak sa rozhodli úplne zmeniť stravovanie. Stali sa z nich vegánky. Eliminovali konzumáciu mastných jedál a sladkostí, ktoré spôsobovali zvýšené mastenie pleti a tým aj tvorbu akné. Aj keď sa to zdalo ideálnym riešením, nebolo to tak. Onedlho sa ich kožné problémy ešte viac zhoršili. Mladé dievčatá si mali užívať život plnými dúškami, no hanbili sa za svoju pleť, preto často ostávali doma. Tieto problémy ovplyvnili ich spoločenský život.

Obe sestry trpeli zapálenými a hnisavými vyrážkami, ktorých sa nevedeli zbaviť. (Foto: facebook.com/NinaandRanda)
Zobraziť galériu (5)
Obe sestry trpeli zapálenými a hnisavými vyrážkami, ktorých sa nevedeli zbaviť. (Foto: facebook.com/NinaandRanda)  (Zdroj: facebook.com/NinaandRanda)

Nádej umiera posledná

Mohli brať lieky, ktoré by zatočili s vyrážkami, no za cenu vedľajších účinkov v podobe depresií, padania vlasov či stenčenia kože. To však odmietali. Nevzdávali sa, preto svoju poslednú nádej vložili do výživového poradcu a doktora Johna Dougalla, ktorý sa preslávil svojimi článkami o odstránení akné pomocou vhodnej diéty.


Problém, ktorý majú mnohí a boja sa o tom prehovoriť: Nehanbite sa, môže vám ísť o život!


Skúsený odborník zhodnotil ich stravovacie návyky a poradil im, ako sa vyliečiť. Zakázal im tuky a oleje v strave, ktoré sa nachádzajú v arašidovom masle, orechoch či v sóji. Tieto potraviny boli u dievčat na tanieri pomerne často. Dúfali, že toto je konečne spôsob, ktorý vyrážky doslova stopne a vymaže. Nerobili si však veľké nádeje, no o to väčšie prekvapenie prišlo, keď na ich pleti nepribúdalo akné a začali im miznúť aj stopy po vyrážkach.

Po mesiaci bolo akné fuč! (Foto: facebook.com/NinaandRanda)
Zobraziť galériu (5)
Po mesiaci bolo akné fuč! (Foto: facebook.com/NinaandRanda)  (Zdroj: facebook.com/NinaandRanda)

Koniec akné

Stal sa zázrak! Dievčatá boli také šťastné! Konečne sa totiž našiel liek na ich kožný problém. Netušili, že táto zmena v stravovaní až v takej miere zareaguje na momentálny stav pleti. Hojenie a zlepšovanie pleti a koniec vznikania nových vyrážok. To všetko bola pre nich obrovská motivácia, aby tejto strave ostali verné aj naďalej.

Dievčatá sú šťastné, zbavili sa problému, ktorý ich dlhé roky trápil. (Foto: facebook.com/NinaandRanda)
Zobraziť galériu (5)
Dievčatá sú šťastné, zbavili sa problému, ktorý ich dlhé roky trápil. (Foto: facebook.com/NinaandRanda)  (Zdroj: facebook.com/NinaandRanda)

Dnes konzumujú množstvo rôznych druhov zeleniny, hnedú ryžu, celozrnné produkty, ale nezabúdajú ani na strukoviny, vrátane fazule. Pochutnávajú si tiež na smoothie, do ktorého si primiešavajú  ovsené vločky, čerstvé a sušené ovocie.

Sestry holdujú zdravému životnému štýlu, konzumujú vegánsku stravu. (Foto: facebook.com/NinaandRanda)
Zobraziť galériu (5)
Sestry holdujú zdravému životnému štýlu, konzumujú vegánsku stravu. (Foto: facebook.com/NinaandRanda)  (Zdroj: facebook.com/NinaandRanda)

Dvojičky rozprávajú o tom, ako sa zbavili nepríjemného akné:

Čítajte tiež: Diétny zázrak? Najobľúbenejšie jedlo chudnúcich by mohol byť len podvod!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9