Dá sa vyliečiť cukrovka do 30 dní? Títo ľudia zmenili jednu vec a výsledok vás šokuje!

Zbavte sa cukrovky jednoduchým spôsobom, zmeňte stravu!
Zdroj: thinkstock.com
2015-01-21 19:55:00

Cukrovka sa považuje za jednu z najrýchlejšie rastúcich ochorení v súčasnosti! Ako ju možno poraziť? Stačí zmeniť jednu vec a už za niekoľko dní sa vám zníži hladina krvného cukru. Tu je dôkaz!

Cukrovka rastie pomerne rýchlym tempom. V európskom meradle i celosvetovo sa nestále zvyšuje. Na Slovensku žije približne 400-tisíc diabetikov, pričom 100-tisíc ľudí o svojej chorobe nevie.

Poznáme dva typy cukrovky:

Cukrovka typu 1: Lieči sa inzulínom, cvičením a diabetickou diétou.

Cukrovka typu 2: Pacient sa najprv snaží o redukciu hmotnosti, drží diabetickú diétu a pravidelne cvičí. V neskorších štádiách prichádza na rad liečba inzulínom.

V súčasnej dobe sa cukrovka považuje za chronické ochorenie, na ktoré neexistuje žiadny liek. Čo keby sa však podarilo jedného dňa cukrovku zvrátiť alebo jej zabrániť?

Účastníci experimentu

Šesť ľudí so zdravotnými problémami sa rozhodlo podstúpiť experiment, aby zistili, či je možné zbaviť sa cukrovky za niekoľko dní. 

Austin (25) - Trpel cukrovkou typu 1 a tiež mal problémy s pitím alkoholu.

Kirt (25) -  Mal nameraný krvný cukor na úrovni 1200 bodov, pritom normálna je pod 100. Jeho lekár mu povedal, že už mal byť mŕtvy.

Bill (58) - Navštevoval kardiológa a trpel neuropatiou. Necítil si nohy.

Michelle (36)  - Trpela obezitou.

Henry (58) - Pravidelne bral inzulín a k tomu užíval 9 tabletiek denne. Namerali mu hladinu cukru v krv na úrovni 464.

Pam (62) - Bola obézna. Cukrovku má v rodine: otec, brat a sestra sú diabetici.

Surová strava na 30 dní

Podľa Gabriela Counsensa je dôležitá zmena stravovania. Ako tvrdí, na základe výskumov majú údajne milovníci mäsa až 4-krát častejšie nádory prsníkov, 3,6-krát častejšie rakovinu prostaty, 4-krát častejšie cukrovku a tiež viac chronických ochorení. Gabriel Counsens verí, že konzumácia prevažne surovej rastlinnej stravy má na ľudské telo zázračné účinky. Chcel to dokázať v experimente, ktorého sa zúčastnilo 6 spomínaných ľudí. Pre nich pripravil surovú, dobre vybilancovanú stravu na 30 dní. Jedlo sa tak stalo ich liekom!

Všetci boli pod dohľadom lekára, každý z nich užíval podľa potreby svoje lieky a jedol zároveň stravu, pripravenú Gabrielom. Všetko sa to odohralo v omladzovacom centre Strom života v Amerike.

Altermed Laciderm je účinná masť na suchú až extrémne suchú pokožku. Priaznivo pôsobí pri kožných prejavoch atopického ekzému, lupienky a diabetes, vyživuje pokožku a potláča svrbenie a pálenie!

Výsledky

Zmena stravy sa u účastníkov experimentu podpísala na ich zdraví už po prvých dňoch! Tretí deň programu boli Kirt, Bill a Henry schopní ukončiť užívanie inzulínu a liekov, keďže ich hladiny cukru klesli do normálu. Pam po tejto dobe znížila svoju dávku inzulínu na polovicu a tiež Austin, trpiaci cukrovkou typu 1. Zatiaľ čo niektorí vykazovali úspech, Michelle sa príliš nedarilo. Hladinu krvného cukru mala na úrovni 362, čo ju sklamalo a chcela s programom skončiť. Nakoniec sa vďaka povzbudzujúcim slovám ostatných účastníkov a Gabriela Counsensa nevzdala a pokračovala ďalej.

Prešlo 12 dní a Henryho krvný cukor poklesol až o 256 bodov v porovnaní s prvým dňom, pritom pre zníženie hladiny cukru v krvi nebral žiadne lieky! Nakoniec však s programom skončil, cítil sa na to pristarý, preto požiadal o návrat domov. Sedemnásty deň odcestoval z kliniky s úžasnými výsledkami: vysadil 17 liekov, schudol 15 kíl a klesol mu krvný tlak. Bohužiaľ, Henry bol závislý na jedle, keď sa vrátil domov, pribral.

Po poslednom 30. dni boli zaznamenané podivuhodné výsledky:

  • Kirt vysadil lieky. Jeho krvný cukor aj bez nich klesol o 214 bodov na hodnotu 73 (normál). Zaujímavé je, že neskôr sa zistilo, že od začiatku mal cukrovku typu 1, nie 2. Status: V norme.
  • Bill stopol užívanie 19 liekov a ručička na váhe ukazovala o 16 kíl menej! Jeho krvný cukor klesol z 214 bodov na 74 (normál) bez liekov či inzulínu. Status. V norme.
  • Michelle tiež prestala užívať všetky svoje lieky a schudla úžasných 16,5 kíl. Bez pomoci liekov jej krvný cukor klesol z 291 na 109. Status: V norme.
  • Pam sa tiež tešila zo svojej hmotnosti, bola ľahšia o 13 kíl a hladina cukru v krvi jej klesla o 167 bodov na hodnotu 112. Status: V norme.
  • Austin stratil 10 kíl a znížil množstvo inzulínu zo 70 na 5 jednotiek denne. Status: Dramatické zlepšenie jeho cukrovky.

U všetkých účastníkov došlo po mesiaci programu k veľkým zmenám, čo sa týka ich zdravia. Všetci sa buď vyliečili z cukrovky, alebo sa im podarilo dostať ju pod kontrolu.

Dá sa stravou naozaj vyliečiť?

Naozaj stačí zmeniť stravovanie na to, aby sme po niekoľkých dňoch videli zmeny k lepšiemu v zdravotnom stave? Opýtali sme sa na to pre istotu odborníka na výživu. Prezradil nám, že to naozaj zaberá! Tvrdí to na základe svojich skúseností.

"Áno, je to možné! Cukrovka je ochorenie, ktoré sa pri správnej výžive dá úplne zmierniť alebo dokonca odstrániť. Hovorím to na základe svojich skúseností, kde moji klienti majú okamžité pozitívne výsledky. Preto z  praxe viem, že ochorenie Diabetes Mellitus II stupňa sa dá absolútne odstrániť a Diabetes Mellitus I stupňa prinajmenšom zmierniť. Čím skôr  sa pri tomto ochorení začne so správnou stravou, tým sú, samozrejme, pozitívne výsledky lepšie," povedal výživový poradca Ing. Libor Javro.

Podľa odborníka má strava pre odstránenie cukrovky svoje špecifiká. Musí byť striktná a správne zostavená podľa individuálnych požiadaviek.

"Zostavuje sa tak, aby v priebehu dňa človek neprijal výkyvové hodnoty cukru v krvi  ide na tzv. sacharidovej vlne. Z toho dôvodu sa môže organizmus v 
dostatočnej miere vyrovnávať s týmto problémom a krvný cukor je neustále 
v optimálnej norme," radí Ing. Libor Javro.

Netreba zabúdať, že k príčinám ochorenia patria okrem iného stres a tiež genetické faktory. Niektorí preto môžu zmeniť stravovanie, no cukrovky sa tak skoro nezbavia..

2015-01-21 19:55:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: livestrong.com, collective-evolution.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia