Čo dokáže urobiť strojček s vašim chrupom? Neskutočné, ako zmení úsmev!

Strojček na zuby nevyzerá najlepšie, no dokáže neuveriteľným spôsobom napraviť váš chrup!
Zdroj: thinkstock.com
2014-11-03 11:30:00

Hlavne pre deti je doslova nočnou morou. Radšej s krivými zubami, ako zažívať posmešky od ostatných a cítiť sa nepríjemne vo svojej koži. Reč je o strojčeku na zuby, ktorý dokáže neuveriteľným spôsobom napraviť chrup!

Ani s ním, ani bez neho

Usmievať sa so železami v ústach? Málokto po tom túži. Preto s ním mládež v puberte  odmieta chodiť medzi ľudí. Dnes už však dospelí ľutujú, že nepodstúpili vizuálne vylepšenie chrupu. Vedia, že síce strojček na zuboch nevyzerá najkrajšie, no urobí s nimi doslova divy! Niekoľko správne natiahnutých drôtikov dokáže napraviť aj tie najkrivšie zuby a úplne zmeniť úsmev človeka. Dôležité je len s ním istý čas vydržať! Za cenu krásnych rovných zubov to však stojí, nie?

Video ako dôkaz

Nasledujúce video zachytáva, čo dokáže spraviť strojček so zubami za 18 mesiacov. Odborníci vyrobili špeciálne zariadenie, vďaka ktorému boli schopní zaznamenať časozberné video z úst 11-ročného dievčaťa. Video síce trvá iba 60 sekúnd, no zachytáva až 18 mesiacov, počas ktorých dievča nosilo strojček na zuby. Pozrite si dôkaz, čo dokážu spraviť natiahnuté drôtiky na zuby! Výsledok je priam neskutočný.

Široký výber liekov, výživových doplnkov, množstvo zliav a poradenstvo. To vám ponúka Fitlekáreň, internetový obchod pre vaše zdravie!

2014-11-03 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: youtube.com, medicaltoday.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia