Zaručené tipy od odborníčky: Prezradila účinné zbrane v boji s celulitídou!

Boj s celulitídou môžete vyhrať!
Zdroj: thinkstock.com
2014-08-12 15:15:00

Prezieravo strážite každé sústo jedla, ktoré vložíte do úst, snažíte sa poctivo cvičiť a pomarančová koža stále nie a nie zmiznúť. Keď nemá celulitída zľutovanie s vami, prečo by ste vy mali mať zľutovanie s ňou?

Dermatovenerologička MUDr. Adriana Tomeková vám predstaví zopár účinných zbraní, ktoré zaručene fungujú v boji s nekompromisnou celulitídou.

„K horúcim trendom v boji proti celulitíde patria neinvazívne bezbolestné procedúry ako je Lipomassage a SmoothShapes,“ prezrádza doktorka Tomeková.

LPG Lipomassage

Lipomassage spája príjemné s užitočným a z celulitídy vás doslova vymasíruje. Pohybom špeciálneho masážneho valčeka spúšťa spaľovanie tukov, vytvára nový  kolagén a elastan, ktoré zaručujú pevnejšiu a pružnejšiu pokožku. Bojuje so všetkými typmi celulitídy. Pomôže pri prvých náznakoch pomarančovej kože, ale aj ženám, ktoré trápi 2., 3. alebo až 4. stupeň celulitídy.

„Podstatné je, že Lipomassage dokáže riešiť aj najťažšiu formu celulitídy, ktorá už nie je len estetickým, ale aj zdravotným problémom. Výsledkom môže byť zlepšenie až o dva stupne,“  vysvetľuje Tomeková.

Okrem ošetrenia celulitídy je táto špeciálna masáž vhodná aj na formovanie postavy. Nový stroj je vylepšený o antiage efekt. Obnovuje bunky, vďaka čomu je pokožka po zákroku omladená.

„Výsledky procedúry ocenia aj mamičky po pôrode. Lipomassage totiž pomáha vyhladzovať ovisnutú pokožku na brušku,“  dodáva dermatologička.

Počet ošetrení je individuálny. Záleží od toho, akým stupňom celulitídy pacientka trpí. 

„Pred ošetrením si pacientku pozorne prezrieme, odmeriame, prípadne nafotíme. Potom odporučíme konkrétny plán ošetrenia,“  vysvetľuje doktorka Tomeková.

V priemere však už v polovici celej kúry, teda po 4. – 5. ošetrení, pozorujeme viditeľné zmeny.

V prípade, že je celulitída rozsiahlejšia, prvá kúra sa zopakuje v rovnakom intervale – teda 2x týždenne. Potom už odporúčame len udržiavacie sedenia –  max. raz za mesiac. Ošetrenie je celotelové, pacientka má na sebe overal.

Zhrnutie:
1 kúra = 10 ošetrení
Interval: 2x týždenne
Dĺžka jedného ošetrenia: 35 minút
Ošetrenie je bezbolestné
Špeciálny overal – vlastný (30€), alebo zapožičaný na klinike – zdarma
Cena za 1 kúru (10 ošetrení) = 470 €
Obmedzenia: tehotenstvo, onkologické ochorenia ,akútny zápal ciev dolných končatín, hernia - pruh

SmoothShapes

Podobne ako Lipomassage, aj SmoothShapes bojuje s celulitídou príjemnou masážou. Samotný zákrok je vnímaný ako relaxačná bezbolestná hĺbková masáž s príjemným pocitom tepla. Formuje postavu a spevňuje problémové časti tela. Procedúra je vhodná aj po liposukcii. Jej základom je svetovo patentovaná technológia, tzv. Photomológia, ktorá zabezpečuje dlhodobý efekt.

„Obvod ošetrených častí tela dokáže zmenšiť v priemere od 2,9 do 8,7cm," prezrádza doktorka Tomeková.

Podobne ako pri prvej procedúre, počet ošetrení je individuálny.

„V priemere odporúčame 8 zákrokov 2 krát za týždeň,“ dopĺňa dermatologička.

Na rozdiel od Lipomassage, SmoothShapes je lokálny zákrok. To znamená, že sa ošetrujú len problémové partie. Dochádza tak k väčšej redukcii objemu, až o jednu konfekčnú veľkosť. Efekt je viditeľný už v polovici kúry, teda po 4. – 5. ošetrení.

Výsledný efekt  pretrvá až 6 mesiacov po terapii.

Zhrnutie:
1 kúra = 10 ošetrení
Interval: 2x – 3x týždenne
Dĺžka jedného ošetrenia: 20 – 40 minút
Ošetrenie je bezbolestné
Cena za 1 kúru (10 ošetrení) = od 560 €
Obmedzenia: tehotenstvo, onkologické ochorenia ,akútny zápal ciev dolných končatín, hernia - pruh

Obe procedúry môžete absolvovať aj počas leta, keď je vaša pokožka vystavovaná slnečnému žiareniu!

„Boj s celulitídou je vždy spojený so zmenou životosprávy. Dôležitý je pohyb, dostatočný príjem tekutín a veľmi vhodné a nápomocné sú anticelulitídne prípravky v spojení s trpezlivou domácou masážou,“ radí doktorka Tomeková.

TIP: Pri sprchovaní použite na problematické časti krúživé pohyby a vlažnú vodu. Po sprche naneste anticelulitídový prípravok a dôkladne ho do pokožky na problematických partiách vmasírujte. Robte to tak často, ako sa len dá.

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

2014-08-12 15:15:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia