Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena spôsobila veľký ošiaľ na internete: S umelým vývodom pred objektív fotoaparátu!

Bethany sa za to, že musí nosiť umelý vývod, nehanbí. Zobraziť galériu (2)
Bethany sa za to, že musí nosiť umelý vývod, nehanbí. (Zdroj: profimedia.sk)

Dvadsaťtriročná Bethany Townsendová z anglického Worcesteru sa rozhodne za svoje telo nehanbí. Dokázala to svojimi fotografiami, ktoré uverejnila na sociálnej sieti. Aj keď na tom nie je nič zvláštne, kráska sa však ukázala svetu v bikinách a s umelým vývodom.

Nehanbí sa za to

Crohnova choroba. Mnohým sa pri vyslovení týchto slov vytvoria na tele zimomriavky. Ide o chronické zápalové ochorenie, ktoré môže postihnúť všetky vrstvy tráviaceho systému kdekoľvek, od dutiny ústnej až po konečník. Kvôli tejto chorobe musí mať mladá žena na tele nepríjemné vrecúška – umelý vývod z čriev. Väčšina ľudí sa za to hanbí, ale Bethany nie! Užíva si život tak, ako ostatné ženy v jej veku a túži po kariére modelky.

O kráske vie už viac ako 9 miliónov ľudí na svete. Na internete zverejnila fotografiu, na ktorých je v plavkách a s umelým vývodom. Má samé pozitívne reakcie, ktoré ju len nakopli k tomu, splniť si svoj sen!

„Nečakala som také reakcie. Fotografiu videli milióny ľudí, mala až 190-tisíc likeov a viac ako 100-tisíc komentárov na sociálnej sieti. Som rada, že som takýmto spôsobom informovala ostatných o Crohnovej chorobe. Ak sa mi podarí pomôcť ostatným ľuďom, ktorí trpia touto chorobou, aby sa cítili pohodlnejšie vo svojej koži, budem naozaj šťastná. Keď mi prvýkrát lekári zaviedli umelý vývod, bola som na dne. Vďaka zverejnenej fotografii som prijala samú seba takú, aká som, “ povedala s nadšením Bethany.

Bethany ukázala celému svetu svoje dokonalé telo. (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (2)
Bethany ukázala celému svetu svoje dokonalé telo. (Foto: Profimedia.sk)  (Zdroj: profimedia.sk)

Život jej zachránila kolostómia

V roku 2010 sa Bethany ocitla v ohrození života. Takmer zomrela po tom, čo jej praskli črevá. Musela podstúpiť kolostómiu. Ide o umelé vyústenie hrubého čreva cez brušnú stenu na pokožku. Lekári jej spravili umelý vývod. 

„Podstúpila som niekoľko operácií. Bojovala som zo všetkých síl s Crohnovou chorobou. Pred štyrmi rokmi som sa jedného dňa ráno zobudila v strašných bolestiach, nemohla som sa ani len pohnúť. Na jednotke intenzívnej starostlivosti lekári usúdili, že musím podstúpiť väčší chirurgický zákrok. Nemala som však tušenie, že keď sa zobudím, budem mať na tele vrecúška. Celé dni som preplakala. Vedela som, že existuje kolostómia, no vždy som sa jej chcela vyhnúť,“ povedala Bethany.

V bikinách s umelým vývodom

Kráske nič iné neostávalo, len sa naučiť žiť s touto chorobou. Zlom prišiel vtedy, keď sa vybrala so svojim manželom na dovolenku do Mexika. Nemá sa predsa za čo hanbiť a tak si dala bikiny a smelo vykročila na pláž. Veľmi jej pomohol manžel, ktorý ju po celý čas podporoval. Bála sa reakcií okolia, keď uvidia jej umelý vývod na bruchu, no nakoniec bola prekvapená. Spravila si niekoľko fotiek, ktoré dala na sociálnu sieť. 

Myslela si, že kvôli vrecúškam na tele nebude môcť robiť modelku. Po tom, čo uverejnila fotky na internete, sa jej však ozvali modelingoví experti. Bethany na to má predpoklady. Krásna tvár, štíhla postava a veľká osobnosť je predurčujú k veľkej modelingovej kariére...

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9