Neuveríte, ako sa Číňan zbavil bolestí chrbta: Je dôkazom, že to funguje

Čang Fu-sing sa prechádza v 400-kilových topánkach, ktoré ho zbavili bolestí chrbta.
Zdroj: profimedia.sk
2013-12-10 14:15:00

Bolesti chrbta sú veľmi nepríjemné a dokážu človeka vyradiť z každodenných povinností. Svoje o tom vedel 52-ročný robotník Čang Fu-sing, pre ktorého bol každý jeden pohyb veľmi bolestivý. Dnes je však tomu koniec.

Štyristo kíl na nohách

Čínsky robotník trpel príšernými bolesťami chrbta. Dokonca sa nemohol ani len predkloniť, aby si umyl tvár. Nakoniec ho však vyliečil nezvyčajný spôsob. Chôdza na 400-kilových topánkach. A týmto sa to zďaleka nekončí. Číňan plánuje zaťažiť svoje nohami ďalšími kilami navyše.

V železných topánkach chodím už sedem rokov. Po tom, čo ku mne dorazili topánky so 400 kilami, som sa cítil veľmi hrdý. Budúci rok mám v pláne pridať ešte ďalších 50 kíl,“ tvrdí Čang Fu-sing, ktorý má dielňu na výrobu strojných súčiastok.

Inšpirácia z televízie

Číňan sa inšpiroval dokumentom, ktorý dávali v televízii. Bol o človeku, ktorý sa prechádzal v železných topánkach. Táto extrémne ťažká obuv bola prezentovaná ako liek na srdce a kosti. Aj Čang Fu-sing zatúžil po takých topánkach. Veď pre to, aby sa zbavil príšerných bolestí chrbta, bol už ochotný spraviť čokoľvek. A oplatilo sa.

Každého vylieči

Dnes čínsky robotník túto formu liečby odporúča i ostatným. Tvrdí, že prechádzky v obrovských železných topánkach s hmotnosťou vyššou ako 200 kíl môžu každého vyliečiť z bolestí chrbta. Aj keď táto ťažká obuv sťažuje chôdzu, vďaka nej môžu byť bolesti už len minulosťou. Sám je toho dôkazom.

Pozrite sa na nižšie priložené video, ktoré ukazuje, ako vyzerá chôdza na 400-kilových topánkach!

2013-12-10 14:15:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: themalaysianinsider.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia