Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Džús, ktorý zachránil desaťtisíce ľudí: Spravte si ho doma, chorobu vraj zabije do 42 dní!

Cvikla je bohatá na draslík, horčík, železo, mangán, má vysoký obsah vitamínov C a E. Spravte si liečivý nápoj!
Cvikla je bohatá na draslík, horčík, železo, mangán, má vysoký obsah vitamínov C a E. Spravte si liečivý nápoj! (Zdroj: profimedia.sk)

Elixír, ktorý lieči rakovinu a na počkanie zabíja napadnuté bunky, pomohol údajne 45 000 pacientom. A my máme originálny recept! Nápoj však nie je pre žiadne padavky a ak máte zlé spomienky na školskú jedáleň, zrejme vás nepotešíme. Hlavnou zložkou je totiž cvikla.

Rakúšan Rudolf Breuss zasvätil celý svoj život výskumu prírodných metód, ktoré by mohli vyliečiť rakovinu. Napokon sa mu to v 50-tych rokoch minulého storočia podarilo a na svete je nápoj, ktorý údajne zabíja rakovinové bunky. Breuss tvrdil, že tento nápoj vylieči okrem rakoviny aj iné závažné ochorenia a vhodný je aj pre úplne zdravých ľudia. Mix zeleniny vám dodá stratenú energiu, vyčistí organizmus od všetkých škodlivín, napraví trávenie a nakopne váš imunitný systém.

Červená repa – bojovník v prvej línii

Základnou prísadou zázračného elixíru je cvikla. Mnohých pri predstave na túto neobľúbenú zeleninu zo školských jedální striasa, rozhodne by ste však mali prehodnotiť svoj negatívny postoj. Je bohatá na draslík, horčík, železo, mangán, má vysoký obsah vitamínov C a E, podporuje kardiovaskulárny systém, posilňuje činnosť žalúdka, pomáha pri ateroskleróze, optimalizuje krvný tlak a v neposlednom rade je to skvelý prírodný pomocník pre krásne vlasy, pleť a pokožku.   

42-dňová kúra

Breuss odporúčal kúru ľuďom s typom rakoviny, ktorá nie je agresívne rastúca. Kúra je najvhodnejšia pre pacientov, ktorí ešte neabsolvovali žiadnu terapiu. Podľa Breussa nahradí táto kúra bežnú chemoterapiu, ktorá, na rozdiel od prírodnej medicíny, extrémne zaťažuje organizmus. Šťavu je potrebné piť 42 dní, denne vypiť maximálne pol litra a okrem šťavy neprijímať žiadnu inú potravu. Počas liečby sa podávajú iba bylinné čaje, ideálny je šalviový čaj.


Vymeňte sedenie za státie: Po mesiaci nastanú zmeny vo fungovaní tela! 


Recept

Na prípravu tejto vitamínovej protirakovinovej bomby použite výlučne organickú zeleninu. Na ½ litra šťavy potrebujete:

  • 300 g cvikly
  • 100 mrkvy
  • 100 zeleru
  • 30 g čiernej reďkovky
  • 1 menší zemiak

Všetko rozmixujte a popíjajte celý deň.

Kto je Rudolf Breuss?

Rudolf Breuss (1899 – 1990) bol vedec a prírodný liečiteľ. Po celom svete ho preslávil jeho protirakovinový nápoj, ktorým údajne vyliečil 45 000 pacientov. Svoje poznatky zhrnul v knihe Liečenie rakoviny, leukémie a iných chorôb prírodnými prostriedkami. V publikácii zároveň rozvinul odporúčania a diéty pre rôzne typy rakoviny. Hoci mnohí fanúšikovia Breussovho nápoja prisahajú na priaznivé účinky kúry, o tejto metóde existuje len niekoľko neúplných štúdií. Podľa portálu Cam-Cander v skutočnosti prebehol len jeden klinický výskum, založený na sledovaní ôsmich metastatických pacientoch, čo nie je postačujúce množstvo.

Protirakovinové účinky cvikly však sú vedecky dokázané, preto požívanie Breussovho nápoja, ktorý je založený na prírodných zložkách, preto nemá pre organizmus žiadne vedľajšie účinky a pôsobí prevenčne aj pre zdravý organizmus.

Pozor, touto kúrou však nenahrádzajte úplne chemoterapiu! Poraďte sa o tom so svojim lekárom, a užívajte elixír skôr ako doplnok k liečbe, ktorým podporíte svoje zdravie. Doprajte si dávku vitamínov a minerálov, no nezanedbávajte liečbu, naordinovanú lekárom. 

Čítajte tiež: Má 72 rokov a nikdy nebol u zubára: Môže za to tento nápoj!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9