Vypite tento nápoj pred ôsmou hodinou ráno: Zlikviduje tuk v najproblematickejšej časti tela!

Chcete sa zbavit brušného tuku? Pozrite sa, aké ľahké to môže byť!
Zdroj: thinkstock.com
2016-11-29 11:00:00

Nevidíme ho a zaťažuje orgány! Brušný tuk nie je len estetický problém, ale taktiež môže vyvolať rôzne ochorenia a zdravotné problémy. Je mimoriadne nebezpečný! Ako s ním zatočiť?

Nevidno ho a zaťažuje orgány

Brušný, inak povedané viscelárny tuk je na rozdiel od podkožného neviditeľný. Aj štíhli ľudia môžu mať orgány v tele obalené týmto tukom. Ukladá sa vo vnútri brušnej dutiny na životne dôležitých orgánoch, vrátane srdca.

Aj keď určitá miera viscelárneho tuku neublíži a je zdravá, vo väčšom množstve môže spôsobiť problémy. Zaťažuje orgány a je metabolicky aktívny, teda produkuje najškodlivejšie krvné tuky, čoho výsledkom môžu byť upchaté cievy, vysoký krvný tlak, cukrovka či infarkt.

Ak máte obvod brucha (meria sa na páse v polovici medzi spodným okrajom dolného rebra a horným okrajom panvovej kosti) vo veľkosti 80-88 cm a ste žena, je veľké riziko, že vám v bruchu šarapatí brušný tuk. U mužov je kritickou hranicou 94 až 102 cm! V tomto prípade treba zmeniť životný štýl a pustiť sa do boja s brušným tukom!

Zdravá strava a pohyb sú zaručeným spôsobom, ako sa ho zbaviť. Nečakajte však výsledky zo dňa na deň. Bude to dlhá cesta, no výsledky potom budú stáť za to. Cestu za zdravím si môžete skrátiť jednoduchým prírodným liekom, ktorý podporí odstránenie tuku a zároveň nadopuje vaše telo dostatkom výživných látok.

Ako si pripraviť nápoj?

Zloženie:

  • 100 g sliviek
  • 1 l vody

Namočte slivky vo fľaše vody a nechajte tak po dobu jedného týždňa. Následne zmes prefiltrujte a nápoj máte pripravený!

Vychutnajte si ho vždy každé ráno, najlepšie ešte pred ôsmou hodinou na lačný žalúdok. Vypite 1 pohár.

Slivky sú bohaté na vlákninu, takže výrazne zlepšia trávenie. Taktiež obsahujú antioxidanty, ktoré pomôžu v boji proti voľným radikálom v tele.

Podľa posledných štúdií môžu slivky znížiť riziko vzniku rakoviny a taktiež sú vhodnou prevenciou cukrovky. Podporujú chudnutie a taktiež sa postarajú o likvidáciu brušného tuku.

Čítajte tiež: Bolieva vás hlava? Môžu za to aj tieto bizarné príčiny!

2016-11-29 11:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia