Neuveriteľná rýchlosť účinku sirupu: Už za jeden deň sa zbavíte kašľa!

Sirup z piva vás zbaví kašľa v priebehu pár hodín.
Zdroj: thinkstock.com
2016-12-01 11:20:00

Kašeľ sa môže stať doslova nočnou morou, a to obzvlášť v prípade, ak trvá celé týždne aj po skončení nádchy. Preto sa môže zdať nereálne, že existuje niečo, vďaka čomu by ste sa tohto neduhu zbavili už za niekoľko hodín. Avšak, naozaj funguje!

Predovšetkým v jesenných a zimných mesiacoch na nás číhajú rôzne vírusy a baktérie, ktoré nám znepríjemňujú každodenný život. Častejšie podliehame chorobám, trápi nás vodový výtok z nosu, škriabe v hrdle, kýchame a kašleme. Nech robíte čokoľvek, nič nepomáha a choroba sa nás drží ako kliešť. Často je najhorší práve kašeľ, ktorý nás dráždi. Keď pastilky a iné lieky na kašeľ nepomáhajú, je načase siahnuť po surovine, ktorá si hravo poradí s touto zdravotnou komplikáciou. Budete prekvapení, ale pomôže vám pivo!

Unikátny pivový sirup v sebe skrýva ingrediencie, ktoré vás zbavia utrpenia! Potrebujete len dve suroviny na prípravu tohto prírodného lieku. Najlepšie na tomto recepte je, že je vhodný aj pre deti. Už za jeden deň vás tento liek zbaví nepríjemného kašľa!


Takto sa odrazí celodenné sedenie na vašom pozadí!


Ako na to?

Potrebujete:

  • 150 g cukru
  • 0,5 litra piva

Príprava:

Najprv rozpustite cukor na miernom ohni, kým sa nepremení na karamel. Následne odstráňte hrniec z tepla a nalejte doň pivo. Vráťte sirup na sporák a dôkladne miešajte, aby sa ingrediencie pekne spojili. Varte po dobu približne 15 až 20 minút, kým nebude sirup vyzerať ako med. Uložte ho do sklenenej nádoby

Dospelí môžu užívať jednu polievkovú lyžicu sirupu denne a deťom stačí jedna čajová lyžička. Trápi vás suchý kašeľ? Pridajte do sirupu lyžičku sušených mätových lístkov.

Čítajte tiež: Prečo by ste mali pri zaspávaní vystrčiť nohu spod periny?

2016-12-01 11:20:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: yourstylishlife.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia