Neuveriteľné, ako rýchlo posilní imunitu: Trik, ako zabrániť vírusom do 15 sekúnd!

Doprajte si mliečne výrobky, no s mierou.
Zdroj: Thinkcstock.com
2016-10-11 21:00:00

Keďže choroby a virózy už v týchto dňoch ukazujú svoju pravú tvár, je dôležité, aby sme na svojej imunite pracovali každý deň. Ak máte pocit, že by vaše telo potrebovalo vzpružiť a zároveň chcete odohnať vírusy, je tu jednoduchý trik, ktorý váš imunitný systém postaví na nohy expresne rýchlo!


Naštartujte imunitu na plné obrátky! Počas jesenných dní si to priam vyžaduje. Existuje spôsob, vďaka ktorému prežijete týždne bez známok skleslosti a bez chorôb. Čo je na tom najlepšie, imunitu podporí už v priebehu niekoľkých sekúnd! Budete sa po ňom cítiť omnoho lepšie.

Podľa profesora Dr. Sergeja Bubnovskij, ktorý je známym ruských odborníkom na kinezioterapiu existuje jednoduchý trik na posilnenie imunitného systému za krátky moment. Ako tvrdí, funguje na stopercent a môže sa naň spoľahnúť dospelý človek, ktorý nemá žiadne zdravotné ťažkosti, len cíti, že má oslabené telo a chce sa vynúť virózam.

Ako na to?

Pripravte si lavór alebo väčšiu misu, do ktorej nalejte 10-15 centimetrov veľmi studenej vody, popr. môžete pridať aj kúsky ľadu. Ponorte nohy do studenej vody a hýbte s nimi po dobu 10 až 15 sekúnd. Aj keď to nie je spočiatku práve najpríjemnejší pocit, vydržte. Potom utrite nohy drsným froté uterákom a dajte si hrubé vlnené ponožky. Opakujte tento proces každý večer pred spaním.

Podľa odborníka, ak ste chytili nejaký vírus, ste už prechladnutí alebo trpíte kašľom, mali by ste túto metódu praktizovať častejšie. V takýchto prípadoch je potrebné opakovať tento postup každé štyri hodiny.

Čo robí táto metóda s organizmom?

Ako tvrdí profesor, nemusíte sa báť o svoj zdravotný stav kvôli ľadovej vode. Naopak, budete sa cítiť lepšie! Liečbou ľadovou vodou vaše telo získa vitalitu a odolnosť vďaka stresu. Jednoducho povedané, tým, že vystavíte svoje telo menšiemu stresu, čo je v tomto prípade šok v podobe ľadovej vody, posilníte odolnosť svojho tela prirodzeným spôsobom. Tento spôsob tiež zvyšuje metabolizmus, stabilizuje krvný tlak, znižuje bolesť a zlepšuje náladu. Účinky otužovania na organizmus sú jasné. Rovnako je to aj v tomto prípade, keď sú nohy vystavené chladu a následne teplu.

Čítajte tiež: Je ľadová sprcha skutočne dobrá pre zdravie?

2016-10-11 21:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: indiatimes.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia