Už za 30 dní o jednu konfekčnú veľkosť menej: Tieto ingrediencie si poradia s pneumatikou okolo brucha!

Urýchlite si cestu za štíhlou postavou jednoduchým nápojom.
Zdroj: thinkstock.com
2016-07-28 12:00:00

Je úplne jedno, či je leto alebo ortuť teplomera sa blíži k nule. Po štíhlej postave bez gramu tuku túžime v každom ročnom období, no každý vie, ako je ten boj ťažký. Pomôžte si dvoma ingredienciami, ktoré vás priblížia k cieľu!

Urýchli proces chudnutia

Zdravá strava a pohyb. To je cesta k dokonalej postave. Aby ste sa zbavili brušného tuku, nemusíte držať prísne diéty. Stačí do svojho jedálnička zaradiť veľa zeleniny, ovocia, semien, rýb, nesmie chýbať pravidelná fyzická aktivita a taktiež dobrý dlhý spánok. Dokonca si občas môžete osladiť život nejakým dezertom, kľúčom je však umiernenosť.

Spaľovanie tukov môžete ešte viac podporiť nasledujúcim nápojom! Už po niekoľkých dňoch pocítite pozitívne zmeny na svojom tele! Ak ho budete pravidelne piť, celkove sa zdravo stravovať a cvičiť, očakávajte výsledky v priebehu krátkej doby. Tajomstvo spočíva v použití dvoch ingrediencií, ktorých kombináciou vznikne zázračný nápoj na chudnutie. Jeho konzumácia sa odrazí na vašej postave už po 30 dňoch.

S čím všetkým si poradí?

Vaše telo zbaví prebytočnej vody a taktiež eliminuje nadúvanie, odstráni tukové bunky, stimuluje močový mechúr k tomu, aby lepšie pracoval a taktiež uvoľňuje toxíny z tela. Najlepšie na tom je, že tieto účinky majú zložky, ktoré sú lacné a ľahko dostupné. Na prípravu nápoja budete potrebovať len 5 minút! Považuje sa za ideálny spôsob pre lenivejších, ktorí sú netrpezliví a nemôžu sa dočkať výsledkov. Je však dôležité upozorniť, že celkový zdravý životný štýl je v spaľovaní tukov prvoradý!

Ako na to?

Potrebujete:

  • 1 citrón
  • 60 g petržlenu
  • 60 ml vody

Vytlačte citrónovú šťavu do misky a nakrájajte do nej petržlen. Následne zalejte vodou. Zmes pite vždy na lačný žalúdok. Stačí jedna šálka denne po dobu 6 dní, potom si dajte prestávku 10 dní a môžete opakovať celý proces. Vyskúšajte ho a budete prekvapení výsledkami!

Čítajte tiež: 6 nebezpečných vecí, ktoré kupujete z obchodu so zdravou výživou

2016-07-28 12:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia