Žena použila ústnu vodu na nohy: Takýto bol výsledok!

Bojujte proti stvrdnutej pokožke na nohách správnym kúpeľom.
Zdroj: profimedia.sk
2017-03-03 15:00:00

Ústna voda je skvelou ochranou pre zdravšie zuby a ďasná. Predstavuje doplnkovú starostlivosť o chrup popri čistení klasickou kefkou a zubou pastou. Príjemným plusom však nie je len fakt, že osvieži dych. Postará sa aj o zdravie našich nôh, konkrétne chodidiel!

Boj s nepríjemnými problémami

Nohy možno považovať za najekologickejší dopravný prostriedok. Nesú nás celý život, preto by sme sa mali o ne starať. Mnohí to však podceňujú a bojujú s problémami ako zhrubnutá koža, otlaky, mozole, kurie oká, plesne či nevedia sa zbaviť zarastajúcich nôh. Môže za to genetická predispozícia, nesprávna domáca starostlivosť alebo nevhodne zvolená obuv, v ktorej pri každom kroku nohy trpia.


Čo sa udeje v našom tele, keď budeme konzumovať zázvor každý deň?


Zabíja baktérie

Zhrubnutá koža je veľmi nepríjemná a predstavuje neestetický problém predovšetkým v lete, kedy viac vystavujeme svoje nohy na obdiv. S pľuzgiermi a kurími okami tiež zvykneme často bojovať. Ako ich čo najjednoduchšie odstrániť? V skutočnosti máte liek už zrejme doma, no doteraz ste nevedeli o tom, že je skvelým pomocníkom aj na nohy! Nájdete ho v kúpeľni hneď medzi výrobkami určenými na zubnú hygienu. Ústna voda ukončí vaše trápenie so zdravotnými problémami. Účinný je alkohol, v nej obsiahnutý, ktorý pôsobí ako dezinfekčný prostriedok. Zabíja baktérie a mikróby pod nechtami na nohách.

Spravte si kúpeľ nôh v ústnej vode. Použite ústnu vodu s vysokým obsahom alkoholu. Tú nalejte do malého lavóra, pridajte jeden diel octu na dve časti teplej vody. Namočte si nohy do tohto kúpeľa na pol hodiny a umyte teplou vodou. Kúpeľ sa postará o odstránenie odumretej kože a taktiež pomáha proti zapáchajúcim nohám.  

Čítajte tiež: Skvelý trik ako odstrániť zubný kameň: Zlikvidujte ho v priebehu niekoľkých sekúnd!

2017-03-03 15:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia