Koniec migrény v rekordne krátkom čase? Tento nápoj to dokáže!

Nepodceňujte migrénu a strávte radšej istý čas v pokoji.
Zdroj: thinkstock.com
2016-02-01 06:00:00

Keď príde nečakane, každý sa jej chce čo najskôr zbaviť. Reč je o migréne, ktorá zvykne zasiahnuť v tej najnevhodnejšej chvíli. Ak sa zbaviť neznesiteľnej bolesti v priebehu niekoľkých minút?

Neznesiteľná pulzujúca bolesť

Migrény. Pre mnohých niečo hrôzostrašné, s čím by nechceli nikdy prísť do styku. Bohužiaľ, nevyberajú si. Môžu postihnúť kohokoľvek a hlavne v nečakanej chvíli. Sú častým dôvodom, prečo sa mnohí rozhodnú siahnuť po liekoch. Tá bolesť je neznesiteľná, preto sa spoliehajú na modernú medicínu, po ktorej sa im aspoň trochu uľaví. Existuje však liek, ktorý si poradí s migrénou v rekordne krátkom čase a hlavne, ktorý na rozdiel od iných medikamentov, nezaťaží organizmus!

Tí, ktorí už na vlastnej koži pocítili migrénu vedia, že sa to takmer nedá zniesť. Silná bolesť hlavy je pri migréne vibrujúca a pulzujúca. Spočiatku jednostranná a lokalizovaná v oblasti očí, potom postupuje smerom dozadu a rozširuje sa. Človeku je vtedy až na zvracanie, pričom tento pocit trvá aj niekoľko hodín. Vtedy sa odporúča, aby si pacient ľahol a bol v pokoji, keďže intenzita bolesti sa stupňuje aj pri rutinnej fyzickej činnosti. Čo však robiť, ak sa toto utrpenie nedá zniesť a stále trvá?

Nie je presne jasné, čo ju spúšťa. Spôsobuje ju rýchle rozšírenie a zúženie ciev mozgu a hlavy. Často sa hovorí o jej spojitosti so stresom, nedostatkom spánku a alkoholom. Dokonca aj niektoré prídavné látky v potravinách a dehydratácia môžu byť príčinou jej vzniku.


Spodná bielizeň ako strašiak nášho zdravia: Neuveriteľné, na čo všetko si musíme dať pozor!


Dôležité minerály

Elektrolyty sú nevyhnutné pre správnu funkciu ľudského tela. Taktiež pomáhajú telu, aby ostalo hydratované. Regulujú a podporujú funkcie nervovej sústavy. Aby toho nebolo málo, udržujú kardiovaskulárne zdravie a regulujú funkciu svalov. Mimoriadne dôležitý je horčík, ktorý má silné anti-zápalové vlastnosti, čo je účinné práve pri migréne, keďže ochorenie je samo o sebe považované za reakciu tela na zápal.

Zázrak, po ktorom vám bude lepšie

Spravte si jednoduchý no účinný prírodný nápoj, po ktorom pocítite veľkú úľavu. Čo je na tom najlepšie, je vyrobený z 3 ľahko dostupných ingrediencií, ktoré máte doma. Stačí vám 1 šálka vody, šťava z citróna a 2 lyžičky kvalitnej himalájskej soli, ktorá je nabitá dôležitými minerálnymi látkami. Soľ obsahuje sodík, ktorý je nevyhnutný pre hydratáciu a reguluje rovnováhu tekutín v tele. Jeho ďalším prínosom je zvyšovanie koncentrácie elektrolytov v tele. Tento druh soli znižuje intenzitu bolesti a zároveň posilňuje imunitný systém vyrovnávaním produkcie hormónu serotonínu, čo tiež zlepšuje vašu energetickú úroveň.

Čítajte tiež: Koniec častému problému, ktorý vás stále otravuje: Toto zničí nepríjemný zápach potu!

2016-02-01 06:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia