Ako vyčistiť tepny za 40 dní? Koniec vysokého cholesterolu v krátkom čase!

Nápoj z cesnaku a citrónu sa prečistí a zbaví škodlivých látok.
Zdroj: profimedia.sk
2015-10-09 06:00:00

Nezdravé potraviny zanášajú naše telo tukmi, toxínmi a inými škodlivými látkami. Ako sa zbaviť nebezpečných nánosov v cievach? Vyskúšajte detoxikačnú kúru, ktorá ich vyčistí a zlepší vám zdravotná stav!

Čo sa stane, ak sú tepny zanesené?

Steny tepien hrubnú ukladaním cholesterolu. Následné množenie väzivového tkaniva a ukladanie minerálnych látok spôsobuje zníženie pružnosti cievnej steny. Prietok krvi sa znižuje, preto vás môže ohroziť infarkt alebo cievna mozgová príhoda. Príjmom tukov a cukru sú tepny blokované, čo možno napraviť úpravou stravy a konzumáciou vhodných potravín, ktoré ich vyčistia.

Príznaky upchatých tepien

  • Únava
  • Akútna bolesť v strede alebo na ľavej strane hrudníka
  • Pálenie záhy
  • Celková podráždenosť

Kardiovaskulárne ochorenia spôsobené postupným zanášaním tepien sú najčastejším zabijakom na svete. Zbavte sa nebezpečných nánosov v cievach. Existuje kúra, ktorá vás za krátky čas zbaví látok, ktoré ohrozujú vaše zdravie. Doslova vyplaví nánosy cholesterolu už za 40 dní a zlepší váš zdravotný stav.

Stavte na silu prírody

Ako sa uvádza na Healthylifestylebase.com, prírodný recept je založený na dvoch hlavných zložkách: cesnaku a citrónoch. Tieto ingrediencie sa už neraz osvedčili v prevencii, ale i liečbe niektorých zdravotných ťažkostí. Sú spoľahlivým riešením, ako zmierniť bolesti a zlepšiť celkové zdravie. Potvrdzujú to ich účinky, ktoré sú priam zázračné. Posilňujú steny ciev, redukujú zápaly a znižujú riziko vzniku ochorení ako infarkt a mozgová mŕtvica.


Muž podstúpil odvykačku: Na mesiac sa vzdal cukru a alkoholu, takto to dopadlo!


Budete potrebovať tieto suroviny (pre 2 osoby):

  • 20 strúčikov cesnaku
  • 2 citróny bez kôry
  • 1,5 litra prevarenej vody

Postup prípravy nápoja

Prevarenú vodu nechajte trochu vychladnúť, môže byť aj mierne vlažná. Cesnak ošúpte a spolu s citrónmi ich nakrájajte na kúsky. Vložte ich do mixéra a zalejte trochou vody. Celý obsah poriadne rozmixujte. Po rozmixovaní dolejte zvyšok vody. Následne obsah preceďte a prelejte do fľaše. Nechajte v chladničke maximálne 3 dni.

Ako ho užívať?

Aby tento nápoj splnil svoj účel a pomohol vám čo najviac, mali by ste dodržiavať jeho užívanie. Vychutnajte si 0,5 dcl nápoja pred každým jedlom 3 až 5-krát denne. Za deň tak môžete vypiť 1,5 až 2,5 dcl. Ak nápoj pijete sami, môžete si pripraviť aj menší objem nápoja. S užívaním môžete začať pozvoľna. Prvé dni odštartujte s 1 až dvoma polievkovými lyžicami nápoja pred jedlom a potom postupne zvyšuje dávku.

Táto detoxikačná kúra by mala trvať 40 dní, pričom sa ju odporúča podstúpiť aspoň raz za rok. Nielenže sa vám zlepší cirkulácia krvi, zbavíte sa toxínov a tuku, ale údajne môžete zbadať priaznivé účinky na svojom výzore.

Aby ste však dosiahli, čo chcete, teda vyčistenie tepien a vysokého cholesterolu, je vhodné počas kúry upraviť aj stravu a uprednostniť zdravé potraviny. Poraďte sa s lekárom!

Čítajte tiež: Veľká konkurencia kávy, ktorá vás prekvapí: Tento nápoj vás viac nakopne!

2015-10-09 06:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia