Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na prvý pohľad nechutný, no s ohromnými výsledkami: Trik, ktorý funguje ako zázrak!

Zbavte sa účinne chĺpkov na nohách!
Zbavte sa účinne chĺpkov na nohách! (Zdroj: thinkstock.com)

Chĺpky na miestach, kde nemajú čo hľadať, dokážu žene pripraviť perné chvíľky a predstavujú pre ňu nielen kozmetický, ale často aj psychický problém. Našťastie, existuje množstvo spôsobov, ako sa ich zbaviť. Jedným z nich je domáci trik, ktorý síce vyzerá nechutne, no jeho účinky sú úžasné!


Pokožka, ktorá je zarastená chĺpkami, vyzerá jednoducho neesteticky. Reči o prirodzenej kráse a o tom, že príroda vie, prečo nám dala ochlpenie, na tomto fakte bohužiaľ nič nezmenia. Chlpatá pokožka sa považuje za chybu ženskej krásy. V súčasnosti vládne móda hladkej, chĺpkov zbavenej pokožky. Ženy si bežne odstraňujú chĺpky a máloktorá z nich sa odváži to odignorovať. Spôsob depilácie a epilácie je viacero, každá si môže vybrať, čo jej vyhovuje.  

Ako sa uvádza na healthylifevision.com, v ruskej ľudovej medicíne koluje už dlhší čas jeden recept, pomocou ktorého vyriešite svoje problémy s nadmerným zarastaním! Chĺpky tak vďaka tomuto receptu najprv stenčíte a potom zmiznú úplne. Môžete ho použiť na odstránenie ochlpenia z rôznych častí tela.


Z fľaše, na ktorú sa denne spoliehame, môžeme ochorieť: Ako tomu zabrániť!


Ako na účinnú pastu na chĺpky?

Pripravte si za hrsť orechových škrupiniek, vysušte ich a následne spáľte. Popol zmiešajte s vodou, až kým vám z toho nevznikne pasta. Nechajte 12 hodín postáť a následne do zmesi namočte vatový tampón a ním si aplikujte pastu na potrebné miesta, zarastené chĺpkami. Proces však opakujte trikrát do dňa, až kým si nevšimnete prvé výsledky - stenčené chĺpky. Ak chcete najlepšie výsledky, nechajte pastu pôsobiť približne pol hodiny. Zmyte ju teplou vodou. Hlavné je, byť trpezlivý. Svoj problém s nadmerným ochlpením tak raz a navždy vyriešite!

Čítajte tiež: Ako telo v skutočnosti reaguje na alkohol? Neuveríte, ako priebeha boj!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9