Expresne rýchlo bez bolesti: Zastavte migrénu doslova za okamih!

Na migrénu zaberá najkvalitnejšia himalájska soľ!
Zdroj: thinkstock.com
2015-03-30 10:40:00

Rozkladá dušu, drancuje život. Bolesť, ktorú spôsobuje migréna, dokáže zmeniť deň na úplnú pohromu. Kto to nezažil, ťažko uverí miere utrpenia. Je tu však účinný recept, ktorý pomôže minimálne zmierniť nepríjemné bolesti, o čom svedčia tisícky spokojných ľudí!

Tabletky či kvapky môžu byť účinné, no mnohí by vedeli rozprávať o tom, že na niektoré typy migrén bežné analgetiká nezaberajú. Našťastie, nemusíte prežiť celé dni s bolesťami! Existuje totiž rýchly a účinný spôsob, ako ich zastaviť, prípadne aspoň zmierniť. Dôkazom sú spokojní pacienti, ktorý potvrdzujú, že tento recept skutočne funguje! Bežné lieky proti bolesti odsunuli na druhú koľaj a užívajú si každodenný život tak, ako sa patrí.

Najkvalitnejšia soľ ako liek na migrénu!

Soľ. To je hlavná ingrediencia, ktorá stojí za úspechom tejto liečby! Nie však akákoľvek. Potrebujete najkvalitnejšiu soľ – himalájsku kryštalickú soľ, ktorá je výnimočná svojim bohatým obsahom minerálov, stopových prvkov a elektrolytov. To však nie je všetko! Soľ sa považuje za najlepšiu aj preto, lebo v nej nájdete až 84 chemických prvkov, pričom veda ich pozná 118. Je vyťažená z jedného z najstarších prírodných zdrojov na zemi, z juhozápadných fosílií Himalájí. Vznikla vyschnutím pramora, spôsobeným klimatickými zmenami, pred vyše 220 miliónmi rokov.


Zbavte sa nepríjemných bolestí bez užívania liekov, ktoré zbytočne zaťažujú organizmus! Rýchle a účinné triky, ktoré zatočia s bolesťami!


Tento druh soli má obrovskú silu! Dokáže znížiť intenzitu bolesti a posilňuje imunitný systém vyrovnávaním produkcie hormónu serotonínu, čo tiež zlepšuje vašu energetickú úroveň. Taktiež zvyšuje koncentráciu elektrolytov v tele. Dokonca pôsobí prečisťujúco aj na žalúdok a črevá a uľaví pri astme a alergiách. Himalájsku soľ si môžete kúpiť v obchodoch so zdravou výživou, pričom spoznáte ju podľa svojej ružovej farby.

Príprava účinného nápoja

Ak ste si zadovážili kvalitnú soľ, môžete sa pustiť do prípravy receptu. Nalejte do 2 až 3 dcl pohára obyčajnou vodou a nasypte do nej ½ až 1 čajovú lyžičku himalájskej soli. Potom do vody so soľou vytlačte šťavu z polovice alebo jedného celého citrónu. Nápoj dobre premiešajte, aby sa soľ rozpustila. Potom ho vypite a čakajte, čo to s vami spraví. Bolesť by mala, zvyčajne do pár minút, ustúpiť alebo aspoň zmierniť.

Reakcie ľudí na tento recept sú pozitívne. Mnohí ho vyskúšali a nezabudli sa o to podeliť s ostatnými v diskusných fórach. Dáte sa aj vy na to?

Čítajte tiež: Na tele máme magický bod dlhovekosti: Jeho masáž urobí s nami divy!

Fotogaléria

2015-03-30 10:40:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red, livingtraditionally.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia