Tajný trik ženy, ktorá sa vraj vďaka nápoju vyhla operácii srdca: Spravte si ho doma!

Citrónovo-cesnakový nápoj je účinným liekom takmer na všetko!
Zdroj: thinkstock.com
2015-05-18 15:00:00

Je starý dlhé roky, no napriek tomu o ňom nevie každýí! Počuli ste už o citrónovo-cesnakovom zázraku? Ide o nápoj, ktorý má neuveriteľné liečivé účinky. Údajne vďaka nemu nemusela ísť jedna žena na operáciu srdca, ktorá jej hrozila. Čo je na tom najlepšie, môžete si ho spraviť doma!


Citrón a cesnak ako silná dvojka

Citróny sú doslova zdravou bombou. Ak si budete pravidelne pochutnávať na tomto tropickom ovocí, ani neviete, ako ulahodíte svojmu telu! Sú bohatým zdrojom chemických zlúčenín posilňujúcich obranyschopnosť organizmu a cievy. Taktiež napomáha k uzdraveniu kože a bráni niektorým bunkovým zmenám vedúcim napr. k rakovine. Cesnak zase obsahuje viac ako 400 liečivých zložiek! Je účinný pri infekciách ústnej dutiny, bolesti zubov, na nachladnutie, pri liečení chorôb pokožky atď. Keď sa spoja účinky citrónu a cesnaku, jednoznačne možno povedať, že neexistuje účinnejší nápoj!

Účinky nápoja

Citrónovo-cesnakový zázrak odstraňuje vápnik a tuk usadený v tele a v cievach. Čo je najdôležitejšie, posilňuje srdce a upravuje tlak. Stačia len 3 týždne pravidelného pitia tohto zázraku a omladnete! Vďaka nemu sa zdravotné problémy, ako zhoršené videnie alebo sluchové ťažkosti, postupne zmenšujú a odchádzajú.


Tehličky na bruchu za pár týždňov bez obmedzovania sa v strave? Táto žena to dokázala!


Čo budete potrebovať?

  • 5 ks citrónov
  • 30 strúčikov cesnaku
  • 1 l vody

Umyte citróny v horúcej vode a nakrájajte na malé kúsky. Vezmite cesnak, očistite ho a pokrájajte na polovičky. Všetko dôkladne zmiešajte na kašu. Vylejte do vody a nechajte prejsť varom. Následne odstavte, preceďte cez sitko a nalejte do fľaše. Skladujte v chladničke.

Ako nápoj užívať?

Pripravený citrónovo-cesnakový nápoj pite každý deň pred jedlom. Stačia vám 2 cl tohto nápoja. Najlepšie ráno alebo pred obedom. Môžete si dať 3 týždňovú kúru, počas ktorej ho budete piť. Potom ho na 8 dní vynechajte a opäť pokračujte 3 týždne. Účinok sa v plnej sile prejaví, budete lepšie spávať a cez deň budete plní energie!

Je vhodný ako prevencia proti rakovine štítnej žľazy. Jedna žena dokonca mala ísť na operáciu srdca, ktorá nakoniec nebola nutná. Pomohol jej citrónovo-cesnakový zázrak, ktorý jej tuk a vápnik v cievach úplne rozpustil. Dokonca sa uvádzajú aj jeho priaznivé účinky pri paradentóze!

Čítajte tiež: Najvýkonnejšie antibiotikum cesnak: Takto ničíte jeho liečivé účinky a ani o tom neviete!

2015-05-18 15:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík