Preparát MMS: Zázrak, ktorý vylieči aj zákernú rakovinu alebo len podvod?

Dávajte si pozor na preparát MMS, radšej to prekonzultujte s lekárom. (Ilustračná fotografia)
Zdroj: thinkstock.com
2014-04-10 20:00:00

Za cenu zdravia sú ľudia ochotní podstúpiť takmer čokoľvek. Aj preto sa zásobujú drahými liekmi a prípravkami, ktoré sľubujú úplne vyliečenie. V súčasnej dobe sa do popredia dostal preparát MMS (Miracle Mineral Supplement), ktorý je vraj prevratný v liečbe proti rakovine.


Aj keď preparát MMS nie je nič nové, v poslednom čase sa o ňom začalo veľa hovoriť. Niektorí o ňom začínajú doslova básniť a vychvaľujú ho vďaka jeho neuveriteľným účinkom. Búrlivo o ňom diskutujú, pričom niektorí sa dokonca stihli pochváliť aj vlastnými skúsenosťami, ktoré boli pozitívne. O čo vlastne ide?

Najúčinnejšie antibiotikum všetkých čias?

Preparát MMS prvýkrát verejnosti predstavil humanista Jim V. Humble vo svojej knihe. Ide o chlórdioxid, ktorý vzniká zmiešaním MMS a aktivačného roztoku. Humble ho vychvaľuje do nebies, podľa neho je účinný takmer na všetky choroby.

Nejde pritom o liek. Ako sa uvádza na portály Badatel.sk, MMS stimuluje obrovským spôsobom imunitný systém, ktorý potom prekoná veľa chorôb behom niekoľkých hodín. Zničí baktérie a vírusy, čím uvoľní imunitnému systému mnoho energie na obnovenie správnej funkcie takmer všetkých orgánov. Tak dôjde k naštartovaniu správnej funkcie celého tela. Ak máte chrípku alebo nejaký zápal, MMS funguje okamžite. Údajne neexistuje choroba, na ktorú by nebolo MMS účinné. Stačí len pár dní užívať tento preparát a i dlhodobé choroby rýchlo ustúpia.

Ak ho chorý človek bude správne užívať, imunitný systém ho môže využiť k útoku len na tie baktérie a vírusy, ktoré telu škodia. Dobré baktérie a zdravé bunky ostanú nedotknuté a vôbec ich neovplyvní. Tento minerálny doplnok pôsobí ako nabíjačka imunitného systému, používa sa na jeho posilnenie. Už do 24 hodín údajne prekoná množstvo chorôb! Mnohí odborníci tvrdia, že jeho konzumáciou si môže človek predĺžiť život viac než o 20 rokov.

Máme tu najúčinnejšie antibiotikum a antivirotikum všetkých čias? Znie to podľa vás príliš ideálne, aby to bola pravda?

Skutočné príbehy

Na to, aby sme mohli povedať, že všetko, čo sa hovorí o MMS je pravda sú samozrejme dôležité dôkazy. Mnoho ľudí už vyskúšalo preparát a neváhali sa o tom podeliť s ostatnými. Na prekvapenie, našlo sa množstvo pozitívnych reakcií, o čom svedčia skutočné príbehy ľudí!

Jedným z nich bol príbeh o 11-ročnom chlapčekovi, ktorý mal nádor v hlave. Spočiatku mal príznaky ako pri obyčajnej chrípke, no neskôr, keď sa jeho zdravotný stav zhoršoval, rodičia pochopili, že ide o niečo vážne. Lekári zistili, že na malom mozgu má nádor veľký ako päsť. Hneď ho operovali, pričom operácia bola úspešná. Previezli ho na onkológiu, kde ho vyšetrili. Výsledky z histológie však rodičov nepotešili. Ukázalo sa, že má chlapček zhubný nádor.

Podstúpil rádioterapiu a chemoterapiu, ktoré ťažko zvládal. Veľmi schudol, nechutilo mu jesť a nevládal ani chodiť. Po skončení liečby začal normálne chodiť do školy. Lenže boj s chorobou sa ani zďaleka neskončil. Lekári mu zistili sedemcentimetrový nádor na mozgu. Vrátilo sa mu to. Nádor mal však na nebezpečnom mieste, takže mu ho nemohli celý vybrať.

Až potom sa začal liečiť pomocou MMS presne podľa protokolu Humbla. Na prekvapenie, zaznamenali pozitívne výsledky! Chemoterapiu ich syn zrazu začal dobre znášať a aby toho nebolo málo, nádor sa zmenšil na veľkosť hrášku. Ani lekári tomu nemohli uveriť!

Na základe tohto príbehu možno povedať, že Humbleovo tvrdenie, že MMS je dobré užívať aj počas chemoterapie, mohli byť pravdivé.

Iný muž tiež súhlasí s MMS. V jednej internetovej diskusii sa vyjadril, že mu kvapky MMS pomohli na vysoký krvný tlak a jeho dlhoročné problémy s kĺbmi boli zrazu fuč. Jednoducho zázrak! Dokonca do februára 2013 bolo vyliečených 125 detí z autizmu a čo im pomohlo? Údajne MMS!

Škodí?

Možno však týmto príbehom veriť? Našli sa aj negatíva tohto preparátu. Údajne nie je vhodný pre zdravého človeka. Zlé skúsenosti s ním mala jedna čitateľka, ktorá z neho dostala zápal hrubého čreva. Podľa iných je MMS zastaralé, navyše, chemická reakcia prebieha ešte v žalúdku, preto jeho užívanie mnohí nezvládajú. Iný príbeh má štyridsaťročná žena, ktorá trpela autoimunitným ochorením. Brala MMS, vďaka čomu sa dostala do nemocnice a bojovala o život. Preparát jej uškodil, kvôli nemu bola 3 dni v kóme a po nej sa dlho dávala dokopy.

Už v roku 2010 Úrady na kontrolu liečiv vo svete zaznamenali sťažnosti na tento minerálny roztok. Spotrebitelia sa sťažovali na vracanie, nevoľnosti a pokles tlaku krvi v dôsledku dehydratácie. Úrad verejného zdravotníctva vtedy upozornil, aby MMS nikto neužíval, lebo môže vážne poškodiť zdravie.

Zaujímavosť na záver: Látka MMS sa používa viac ako 70 rokov v zdravotníctve na sterilizáciu dlážok či operačných stolov.

Skutočne pomáha MMS pri rôznych neduhoch alebo je to len klamstvo? Je to placebo? Keď sme sa na to opýtali jednej lekárky, radšej sa k tomu nevyjadrila. Nebolo by to totiž nič pozitívne...

Máte s tým nejaké skúsenosti alebo poznáte niekoho, kto to vyskúšal?

2014-04-10 20:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: int, red, badatel.sk

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia