Tento nápoj vraj zabíja zákernú chorobu: Urobte si zázrak doma v mixéri!

Pripravte si nápoj, ktorý posilní vaše zdravie!
Zdroj: pixabay.com
2017-03-14 20:00:00

Každý rok bojujeme s chorobami. Sužujú nás problémy so srdcom, cievami, vysoký krvný tlak a hlavne zákerná rakovina, ktorá je jedna z najzávažnejších chorôb. Osôb so zhubným nádorom je čoraz viac, ročne vyhasnú kvôli nej životy mnohých Slovákov.

Stále sa hľadá liek, ktorý by zamedzil rastu rakovinových buniek. Najnovšie je tu zázračný nápoj, ktorý vraj dokáže rakovinu doslova zabiť! Vyskúšal ju jeden muž, ktorý sa údajne vďaka nemu vyliečil z rakoviny pľúc.

Ako sa uvádza na portály Naturalcuresnotmedicine.com, na účinnosť tohto elixíru prisahá pán Seto, ktorý ho vyskúšal na vlastnej koži. Bojoval s rakovinou pľúc, ktorá ho trápila už niekoľko mesiacov. Recept má od známeho bylinkára z Číny, ktorý tomto nápojom vyliečil desiatky svojich pacientov. Pán Seto pil tento zázračný nápoj tri mesiace, pričom nevynechal ani jeden deň. Sám bol prekvapený jeho účinkom! Zo zákernej rakoviny pľúc sa vyliečil a jeho celkový zdravotný stav sa mu veľmi zlepšil. Na základe svojich skúseností ho odporúča aj ostatným, či už na choroby alebo len tak ako prevenciu.

Príprava nápoja

Na prípravu potrebujete 1 cviklu, 1 mrkvu a 1 jablko. Umyte ich a nakrájajte na malé kúsky. Všetko zmixujte v odšťavovači a ihneď vypite. Najlepší účinok bude mať vtedy, ak ho vypijete čo najskôr. Pre osviežujúcu chuť môžete pridať aj citrón. Vypite ho ráno, na prázdny žalúdok. Môžete ho piť aj dvakrát denne, druhýkrát si ho doprajte pred 17:00.


Najväčšia chyba, ktorú mnohí robia: Nevylievajte šťavu zo zemiakov, dokáže neskutočné veci!


Sila cvikle

Cvikla má veľkú moc! Nájdete v nej množstvo užitočných a zdraviu prospešných vitamínov a minerálov. Patrí sem meď, zinok a jód, ktoré podporujú pevnosť nechtov a vlasov, vitamín E na celkovú regeneráciu organizmu, či kremín, ktorý je nevyhnutný pre pevnosť väzív a pružnosť ciev. Ako liek sa používala už v starovekom lekárstve. Je výborná na nadváhu, pri prevencii proti rakovine, pri žalúdočných problémoch, pri problémoch s pečeňou a obličkami a taktiež je výborná hlavne teraz v zimnom období, keďže uľahčuje liečbu chrípky a nádchy.

Čo všetko vylieči?

Tento zázračný nápoj si s týmto všetkým hravo poradí:

  • Obmedzuje rast rakovinových buniek.
  • Zabraňuje ochoreniu pečene, obličiek, pankreasu a je výborný pri liečbe vredov.
  • Posilňuje pľúca, je prevenciou proti srdcovému infarktu a vysokému krvnému tlaku.
  • Posilňuje imunitný systém.
  • Je dobrý pre zrak, odstraňuje červené, unavené alebo suché oči.
  • Pomáha odstrániť bolesť svalov po fyzickej námahe.
  • Detoxikuje, napomáha pohybu čriev, odstraňuje zápchu. Pleť bude vyzerať zdravšie a žiarivejšie.
  • Pomáha ľuďom, ktorí trpia zápachom z úst z dôvodu poruchy trávenia a infekcie v hrdle. 
  • Odstraňuje problémy s akné.
  • Eliminuje sennú nádchou.

Nápoj je veľmi výživný a nemá žiadne nežiaduce vedľajšie účinky. Taktiež je efektívny aj pri chudnutí. Už po 2 týždňoch pravidelného pitia si všimnete, že máte posilnený imunitný systém a budete zrazu plní energie a elánu. Vyskúšajte ho!

Nikdy sa však nespoliehajte len na tento nápoj! Ak máte vážne zdravotné problémy, konzultujte liečbu vždy so svojim lekárom a príp. sa s ním poraďte, aká strava je pre vás najideálnejšia.

Čítajte tiež: Najvýkonnejšie antibiotikum cesnak: Takto ničíte jeho liečivé účinky a ani o tom neviete!

2017-03-14 20:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Pixabay.com  |  Zdroj: naturalcuresnotmedicine.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia