Nikdy nepotrebovala zubára: trik, ktorý si budete chcieť osvojiť!

K zubárovi nemusela chodiť dlhé roky. Čo robila?
Zdroj: photl.com
2015-10-02 16:05:00

Pozrite sa na zaujímavý skutočný príbeh starej ženy, ktorá nikdy vo svojom živote nepotrebovala zubára. Nikdy ju žiaden zub nebolel a nemala žiaden kaz. Svoje tajomstvo prezradila aj ostatným. Aj keď mnohí tomuto receptu spočiatku neverili, po vyskúšaní prisahajú na jeho účinnosť.

Jedného dňa sedela vo vlaku v kupé staršia dáma, mladík a zopár ďalších ľudí. Starká si všimla, že chlapca bolia zuby. Neustále sa chytal za líca, ktoré mal navyše opuchnuté. Starká sa len usmiala a povedala mu, že ho bolia zuby z toho, že všetko robí naopak. Mladík sa začudoval a spýtal sa jej, ako to myslela. Staršia žena suverénne vyhlásila, že keď sa ráno osprchuje, tak si najprv uterákom utrie tvár a až potom ruky. Muž sa následne priznal, že to tak robí, no stále nechápal, čo je na tom zlé. Starká mu odvetila, že ak by si vždy utrel najprv ruky a až potom tvár, po bolestiach zubov by neboli ani stopy. Ako to myslela?

Môžu za to akupresúrne body

Po sprche si väčšina z nás zvykne utrieť najprv tvár a potom ruky. Tie si však potom už zvlášť neutriete, lebo sú už suché. A tu je jadro problému. Ruka je po chodidlách druhé miesto, na ktorom je najväčší počet akupresúrnych bodov. Každý z nich je spojený s niektorým vnútorným orgánom v tele, ktorý je zase nervovými a energetickými dráhami prepojený s niektorým zo zubov. Tým, že si utierate ruky, si masírujete celú paletu akupresúrnych bodov. Tak si posilňujete vnútorné orgány a tie spätne utužujú vaše zuby. Takýto efekt by ste dosiahli pravidelnou dennou masážou spomínaných bodov na rukách.

Vytvorte si návyk, že po každej sprche ráno si budete dôkladne utierať ruky. Má to totiž viacero výhod. V prvom rade na to určite nezabudnete. Ak by ste sa rozhodli robiť masírovanie rúk cieľavedome, určite by to malo skôr opačný efekt. Ďalšou výhodou je fakt, že to robíte na mieste, kde vás nikto nevidí, teda ste sami. Aspoň nikomu nemusíte v práci vysvetľovať, prečo trávite toľko času na záchode. Navyše, tým že použijete uterák, masáž bude účinnejšia, ako keby ste mali použiť len druhú ruku.


Zázračný recept, ktorý vás dostane: Takto sa zbavíte bolestí chrbta a kĺbov už za 7 dní!


Takto si utierajte ruky

1. Ruky si poutierajte dôkladne jednu po druhej.

2. Použite trochu väčšiu silu pri utieraní.

3. Stačí, ak budete jednej ruke venovať jednu až dve minúty.

4. Postup je takýto: utrite si najprv dlaň, potom chrbát ruky a napokon každý prst.

Dôležité je, aby ste tak robili pravidelne každý deň. Potom už zubára nebudete potrebovať, ak sa samozrejme nerátajú občasné zákroky, ako dentálna hygiena či oprava starých plomb.

Prisahajú, že funguje

Je pochopiteľné, že na začiatku mnohí považovali tento príbeh starkej za nepravdivý. Na druhej strane, nikto z nich sa neodhodlal vyskúšať tento trik. Pritom vyhlasovali, že ide len o obyčajné klamstvo. Mnohým to však vŕtalo v hlave, preto tento recept vyskúšali na vlastnej koži.

Začali si pravidelne po rannom sprchovaní dôkladne utierať najprv ruky. Sami boli prekvapení, ale táto metóda skutočne fungovala! Jeden štyridsaťročný muž sa priznal, že mal často pokazené zuby, preto sa nevyhol častým návštevám zubára. Za posledných 10 rokov, resp. od vtedy, ako si masíruje ruky, bol u zubára len jediný raz. A to len vtedy, keď mu existujúca plomba vypadla.

Vyskúšali by ste to aj vy? Za pokus nič nedáte!

Čítajte tiež: 

Najväčšia chyba, ktorú všetci robia: Nevyhadzujte banánové šupky, dokážu neuveriteľné veci!

Pálenie záhy, nadúvanie či bolesť hlavy? Zatlačte na tie správne miesta

Na tele máme magický bod dlhovekosti: Jeho masáž urobí s nami divy!

Fotogaléria

2015-10-02 16:05:00  |  Text: Janka   |  Foto: Photl.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia