Dievča utieklo pred chemoterapiou: Zachránila ho prírodná medicína

Dievčatko Sarah vymenila chemoterapiu za prírodnú medicínu, ktorá je zachránila.
Zdroj: sxc.hu
2013-11-08 06:00:00

Chemoterapia je slovo, ktoré sa doteraz veľakrát skloňovalo v rôznych médiách. Vyvoláva polemiku, či naozaj pomáha pri liečbe rakoviny alebo či ide len o podvod. V každom prípade je lepšou voľbou jednoznačne prírodná medicína! Potvrdzuje to príbeh dievčatka, ktoré sa odmietlo liečiť chemoterapiou, lebo sa po nej cítilo veľmi zle. Aj keď jej lekári nedávali nádej na prežitie, teraz je už zdravá a plná síl. To všetko vďaka prírodnej terapii.



Začiatkom októbra 2013 otriasol Amerikou srdcervúci príbeh 10-ročnej Sarah Hershbergerovej, ktorá mala zákernú leukémiu.

Chemoterapia ju zabíjala

Dievčatko bolo nútené, aby podstúpilo experimentálnu chemoterapiu v Akronskej detskej nemocnici. Rodičia však boli jednoznačne proti, keď videli, čo liečba robí s ich dcérkou. Spozorovali, ako ju začína chemoterapia zabíjať. Dokonca samotná Sarah prosila rodičov i lekárov, aby nemusela podstúpiť liečbu, keďže sa po nej cíti veľmi zle. Preto sa rodičia rozhodli chemoterapiu nahradiť niečím lepším.

Odobral im rodičovské právomoci

Nemocnica však podala súdny návrh na zbavenie otca i matky ich rodičovských práv, čo sa jej aj napokon podarilo. Súd potom rozhodol, aby bolo dievčatko zverené do starostlivosti nemocnicou delegovanej právnej zástupkyne Márii Schimerovej. Tá mala zabezpečiť, aby dievčatko podstúpilo navrhované procedúry. Pani Schimerová sa s malou pacientkou nikdy predtým nestretla. Dokonca nikto rodičom nepovedal, že sa ich dcérka má v rámci navrhovanej liečby zúčastniť aj výskumnej štúdie. Čo je na tom najhoršie, nemocnica tvrdila, že bez ich liečby Sarah zomrie.

Utiekli za prírodnou terapiou

Pred samotným rozhodnutím súdu sa podarilo rodičom s dcérkou utiecť mimo USA. Tam sa dievčatko liečilo u lekárov, ktorí uprednostňovali prírodný prístup liečby rakoviny. Že dobre urobili, svedčí jej úplne vyliečenie z leukémie. Teraz je úplne zdravá, ako ostatné deti.

Dievčatko bolo liečené prírodnými biochemickými protokolmi za použitia výživy, doplnkov stravy a výťažkov z rastlín. Snímky CT a krv ukázali, že žiadna rakovina sa v tele dievčatka nenachádza. Dokonca to bolo trojnásobne overené. Len za dva mesiace sa Sarah vyliečila zo zákernej rakoviny vďaka prírodnej terapii.

Išlo im o peniaze?

Nemocnica tvrdila dokonca aj amišskému biskupovi Isaacovi Keimovi, že bez ich liečby zomrie. Biskup nakoniec podstúpil prírodnú terapiu a dnes sa cíti skvelo. Vraj pozná množstvo iných ľudí, ktorým nemocnica tvrdila to isté, že umrú, ak neabsolvujú ich liečbu. Neskôr vyšiel na povrch fakt, že ak Sarah v nemocnici neabsolvuje plných 110 týždňov štúdie, príde o 1 milión dolárov. Je preto jasné, prečo dievčatko do toho nútila.. Vidina peňazí ich ťahala viac ako zdravie.

Tento príbeh tak ukázal dobrých rodičov, ktorí chceli využiť právo na slobodnú voľbu zdravotnej starostlivosti. Chceli takú, ktorá je finančne menej náročná a viac účinná v porovnaní s konvenčnou liečbou. To všetko splnila prírodná terapia, ktorá sa ukázala účinnejšou ako chemoterapia.

2013-11-08 06:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Sxc.hu  |  Zdroj: journal.livingfood.us

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia