Spoznali ste toho pravého? Toto je typ muža, s ktorým zažijete najsilnejší orgazmus!

Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-09-25 11:00:00

Niektoré ženy môžu o orgazme iba snívať, iné si ho dopriavajú aj každý večer. Babské múdrosti hovoria, že ideálneho sexuálneho partnera žena spozná podľa orgazmu. K tomuto názoru sa najnovšie prikláňajú aj neurológovia.

Ženský orgazmus je výsledkom súhry viacerých faktorov, naznačuje nový austrálsky výskum publikovaný v magazíne Socioaffective Neuroscience & Psychology. Vedci totiž zistili, že najlepší orgazmus dosahujú ženy, ktoré majú kreatívneho, citovo expresívnejšieho a vtipnejšieho partnera. Výskum zahŕňal 103 žien vo veku 20 až 69 rokov.

Čítajte viac: Kedy to konečne príde? V tomto veku zažívajú ženy najlepší orgazmus!

Cieľom výskumu bolo zistiť, aké povahové vlastnosti sú najčastejšie zastúpené u tých mužov, ktorých partnerky sú sexuálne najspokojnejšie. Medzi tieto vlastnosti výskumníci zaradili aj atraktívnosť partnerov, ktorá, ukazuje sa, dokáže byť takisto silným predpokladom intenzívnejšieho orgazmu. Atraktívnosť však podľa žien nie je založená len na príťažlivom vzhľade, upozornili vedci. Je súhrou faktorov ako mužnosť, emocionálne teplo, pozornosť či vernosť.

Z prieskumu vyplynulo, že najlepšie skúsenosti mali ženy s mužmi s pozitívnymi charakteristikami. Najvyšší počet orgazmov dosahovali s humornejšími, kreatívnejšími, emotívnejšími a vernejšími partnermi. Podľa vedcov je možné, že ženský orgazmus podvedome ovplyvňuje aj hodnotenie mužskej atraktivity a sociálne vrelších mužov so zmyslom pre humor jednoducho ženy hodnotia ako príťažlivejších. Navyše, je tiež pravdepodobné, že takíto muži sa viac snažia vykonávať činnosti, ktoré partnerke orgazmus privodia.

Fotogaléria


Tagy:
partner sex orgazmus

2017-09-25 11:00:00  |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: zh

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia