Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedy je sex najlepší? Len v tomto čase z neho vyťažíte maximum!

Niet nad ranný sex, ktorý vás postaví na nohy a zaručí pevné zdravie.
Niet nad ranný sex, ktorý vás postaví na nohy a zaručí pevné zdravie. (Zdroj: thinkstock.com)

Byť ranným vtáčikom sa naozaj oplatí! Predstavte si, že zrazu sa zobudíte na to, ako vás niekto objíma, pocítite jeho dotyky.. Hneď máte dôvod, prečo ostať v posteli o niečo dlhšie! Ranný sex má svoje osobité čaro. Dokonca v určitej rannej hodine z neho vyťažíte čo najviac!

Muži naň nedajú dopustiť, ženy ho odmietajú. Je pravda, že rannému sexu sa nežnejšie pohlavie vyhýba. Väčšinou je to kvôli tomu, že sa ráno necítia atraktívne, majú strapaté vlasy, neumyté zuby a v hlave im víri množstvo myšlienok a povinností, ktoré ich cez deň čakajú. Potrebujete sa nalíčiť skôr, než sa partner zobudí? Zabudnite na to! Neodopierajte si toto potešenie. Ranné milovanie má pre vás totiž množstvo výhod a je najzdravšie. Nielenže do nového dňa vkročíte s lepšou náladou a udržíte si tak vzťah s partnerom, ale posilníte si imunitu, budete vitálnejší, znížite riziko infarktu a mŕtvice.  

Najľahšie dosiahnete orgazmus

Vedci najnovšie zistili presný čas, kedy by ste sa mali oddávať milostným radovánkam! Ranný sex by ste si mali dopriať o pol ôsmej! Vtedy sú totiž vaše zmysly citlivejšie a vy a váš partner oddýchnutí. To však nie je všetko! O pol ôsmej ráno najľahšie dosiahnete orgazmus. Ako je to možné? V tomto čase v tele pulzuje vysoká hladina pohlavných hormónov. Adrenalín, potrebný pre správnu výkonnosť, má tiež vtedy vysokú hladinu. Vďaka tomu si sex lepšie užijete! Potvrdzuje to i známa anglická sexuologička Suzie Haymanová. Teraz už viete, aký si dať ranný budíček.


Muži musia mať pravidelný sex: Pozrite sa, čo sa môže stať, ak si ho nedoprajú!


Vynechajte rozcvičku!

Iná odborníčka, sexuologička Debby Herbenicková sa pridáva a tvrdí, že nie je nič lepšie ako sex ráno, kedy pôsobí ako štartovací motor. Ak ste zvykli ráno behávať alebo cvičiť, skúste to občas nahradiť inou aktivitou - sexom! Telo začne produkovať endorfíny, čo sú hormóny šťastia, zodpovedné za príval energie. Podľa niektorých výskumov sex pôsobí na srdce oveľa lepšie než akýkoľvek druh športu. Navyše, po 15 minútach pohlavného styku spálite v priemere jednu čokoládovú tyčinku. Ak si doprajete sex celú hodinu, pričom striedate polohy, tento týždeň môžete vynechať aerobik!

Je pravda, že sex sa nedá naplánovať ani vynútiť. Na druhej strane môžete vyvolať v tom druhom túžbu a je úplne jedno kedy. Zdravý človek v spokojnom vzťahu má na sex so svojím partnerom chuť hocikde a hocikedy.

Čítajte tiež: Neskutočná sila orgazmu vás dostane: Zatočí s nebezpečnou chorobou, ktorá kosí ľudské životy!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9