Pridajte do svojho sexuálneho života extra oheň: Čo vám ho okorení?

Okoreňte si sexuálny život bylinkami!
Zdroj: profimedia.sk
2014-01-30 11:30:00

Keď je sexuálna vitalita nízka, nie je to nič príjemné. Pritom aktívny sexuálny život prináša okrem osobného potešenia i množstvo zdravotných výhod.

Zmierňuje napätie sa stres, posilňuje imunitný systém, zlepšuje odolnosť kardiovaskulárneho systému a taktiež zvyšuje sebavedomie. Sex je pre človeka veľmi zdravý. Ak chcete zvýšiť sexuálny apetít, najúčinnejšou je bylinná medicína. Už dlho sa používa k zvýšeniu sexuálneho potešenia a potencie. Určité rastliny sú vynikajúcim prírodným afrodiziakom, môžu vyvolať sexuálne túžby a posilniť sexuálne a iné orgány k väčšej vytrvalosti.

Sexuálna vitalita sa môže znížiť aj preto, že máte vyčerpané obličky. Práve v nich je uložená životná sila a vitalita. Ak ste schopní doplniť ju priamo prostredníctvom správneho životného štýlu, bylinky a strava môžu uvoľniť energiu akéhokoľvek orgánu na požiadanie.

Bylinky, ktoré stimulujú váš sexuálny apetít a výkonnosť:

Ženšen

Okrem toho, že je výborná na nadmerný stres a únavu, táto bylinka sa považuje tiež za veľké afrodiziakum. V niektorých krajinách ju dokonca považujú za liek na impotenciu a neplodnosť. To, že má vplyv na sexuálny apetít, dokazujú experimenty na zvieratách. Preukázali, že ženšen stimuluje tvorbu pohlavných hormónov. Tie majú priamy vplyv na udržanie normálnej sexuálnej funkcie a plodnosti. Siahnite preto po nej, ak chcete vyvolať vzrušenie a zvýšiť vytrvalosť.

Na lekárske účely sa používa koreň ženšenu. Na slovenskom trhu nájdete prášok pre odvary a bylinné čaje, kapsule, tablety, či produkt v sušenej podobe. Hľadajte ho v obchodoch so zdravou výživou. Pri výbere si však dajte pozor na jeho pôvod. Najlepší je ten, ktorý je z Kórei. To znamená, že bol prevezený priamo zo svojej pravlasti.

Catuaba

Medzi najznámejšie amazonské afrodiziakálne rastliny patrí Catuaba. Hlavne v tradičnom brazílskom liečiteľstve je kôra z Catuaby považovaná za stimulátora centrálneho nervového systému s afrodiziakálnymi účinkami. Zvyšuje libido u mužov i u žien.

Ak by ste si dali výťažky z tejto bylinky, pocítili by ste príjemné mravčenie pozdĺž chrbtice a zmyselný pocit po celom tele. Koža pohlavných orgánov je citlivejšia a zvyšuje sa prekrvenie pohlavných orgánov. Predĺženie erekciezvýšenie sexuálneho vzrušenia zaručené!

Muira Puama

Muira Puama pochádza z Južnej Ameriky. Oceníte ju nielen pri depresiách či iných duševných problémoch, ale aj v sexuálnom živote. Odstraňuje erotické zábrany, podporuje potenciu a pomáha liečiť neplodnosť. Zvyšuje pocit rozkoše, takže stopercentne okorení váš sexuálny život.

Účinná látka nie je rozpustná vo vode. Používa sa tinktúra alebo kadidlo. Koreň či drevo tohto malého stromu sa naloží do rumu a nechá týždeň postáť. Alkoholová tinktúra je najúčinnejšia, no z koreňa sa dá pripraviť aj liečivý čaj.

Damiana

Ste pri sexe napätí? Damiana je tou správnou voľbou. Zvyšuje náladu a pomáha navodiť uvoľnený stav mysle pre lepšie a pohodovejšie vzrušenie. O afrodiziakálnych účinkoch tejto bylinky vedeli už obyvatelia starej Mayskej civilizácie. Mexickí Indiáni kedysi pili nápoj osladený medom vždy hodinu pred stykom pre zvýšenie zážitku z milovania. U žien umocňuje prežitie sexu a pomáha odstraňovať ťažkosti s dosiahnutím orgazmu.

Lycium

Tento lahodný šťavnatý plod vedie k posilneniu sexuálnej energie a sily. Je známy hlavne v čínskej bylinnej medicíne ako základná sexuálna pomoc pre zvýraznenie potešenia.

Bylinky zoženiete v obchodoch so zdravou výživou. Vyskúšajte silu prírody, určite nebudete ľutovať.

2014-01-30 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: mindbodygreen.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia