Skutočná pravda, čo poškodzuje vaše telo: Odhaľte príčinu vašich chorôb a zdravotných ťažkostí!

nepodceňujte bolesti hlavy, možno súvisia s vašim emóciami!
Zdroj: Thonkstock.com
2015-08-06 12:30:00

Každý občas prežíva ťažšie chvíle. Viete, čo sa však vtedy deje s vašim telom? Každá jedna emócia pôsobí na určité vnútorné orgány a vplýva na ich stav. Budete prekvapení, ako veľmi lomcujú s naším telom!

Niečoho sa veľmi obávate, ste nervózni, neistí, neviete, ako daná situácia dopadne.. Zrazu sa vám začne "točiť" žalúdok a hneď letíte na záchod na veľkú potrebu. Aj vy ste zažili podobnú situáciu?

Pozitívne emócie voľne plynú telom a harmonizujú ho. Ak prechádzate ťažkým obdobím, kedy prevažujú negatívne emócie, doslova rozdrvia mentálnu energiu a zablokujú jej tok. Neskôr sa môžu objaviť problémy na fyzickej úrovni. Môžete trpieť zdravotnými ťažkosťami, vrátane hypertenzie alebo zažívacích ťažkostí.

Aby ste si udržali pevné zdravie, je dôležité rozpoznať a správne identifikovať svoje myšlienky.

Pozrite sa, ako emócie poškodzujú naše telo a pôsobia na jednotlivé vnútorné orgány:

Hnev

Oslabuje pečeň. Naopak, pomáha štedrosť a láskavosť.


Ako zareaguje váš žalúdok po tom, čo zjete hamburger? S týmto ste nerátali!


Šok

Pôsobí na obličky a srdce, ktoré oslabuje. Srdcu pomáhajú pozitívne emócie ako láska, radosť, šťastie a obličkám pokoj a ticho.

Strach

Oslabuje obličky. Premýšľanie o svojej budúcnosti spôsobuje úzkosť, čo v priebehu času odčerpáva z ľadvín energiu. To vedie k chronickej únave.

Obavy

Výrazne oslabujú žalúdok. Starosti a neustála posadnutosť určitými vecami môže mať vplyv na slezinu, a tým aj na jej stagnáciu. Dôvera pozitívne vplýva na žalúdok i slezinu.

Smútok či žiaľ

Oslabujú pľúca, vyvolávajú únavu, dýchavičnosť, plač a depresie. Odvaha a spravodlivosť sa postarajú o posilnenie tohto dôležitého orgánu.

Stres

Oslabuje srdce a mozog. Chronický stres ovplyvňuje celkovú činnosť organizmu, čo má za následok závažné zdravotné problémy.

Čítajte tiež: Najčastejší zlozvyk, ktorým sa o veľa pripravujete: S týmto pri konzumácii melóna raz a navždy skoncujte!

2015-08-06 12:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red, healthyfoodhouse.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia