Jediné predsavzatia, ktoré vás úplne zmenia: Tieto sa oplatí dodržiavať v budúcom roku!

Dodržiavajte niektoré predsavzatia v novom roku a môžete sa tešiť z príjemných zmien!
Zdroj: thinkstock.com
2015-01-01 15:30:00

Čas medzi Vianocami a Silvestrom je najlepším obdobím na zhodnotenie uplynulého roka. S čím ste boli nespokojní a čo by ste chceli zmeniť? Ak chcete, aby bol rok 2015 iný a lepší ako predošlý, je načase zmeniť svoje návyky!

Menej stresu

Stres je dnes sprevádzajúcim psychickým faktorom takmer u každého z nás. Nároky, ktoré sú na nás kladené dennodenne sú niekedy až príliš veľké, preto sa stáva, že to jednoducho nezvládame a podľahneme stresu. Tí, ktorí ním často trpia, sú stále v napätí a hrozí u nich vyhorenie, či iné zdravotné problémy. Netreba zabúdať na to, že psychiká stránka je spojená s fyzickou! Ak sa budete snažiť v budúcom roku nepodliehať panike a vyhýbať sa stresovým situáciám, budete šťastnejší, lepšie sa budete cítiť vo svojej koži a nebudú vás trápiť zdravotné problémy!

Cvičenie a šport

Šport udrží vaše telo v dobrej zdravotnej kondícií a to už ani nie je reč o tom, že sa pri ňom vyplavujú z tele hormóny šťastia - endorfíny, ktoré vašu dobrú náladu len znásobia! Určite si konkrétne ciele a cvičte pravidelne niekoľkokrát týždenne. Zmení sa nielen vaše telo, ale i sebavedomie. Čo je lepšie, ako by spokojný s vlastným telom?

Zdravšia strava

Zdravá strava obsahuje pestrú paletu potravín ako ovocie, zeleninu, ryby, mäso a tiež čistú vodu. Konzumácia zdravej stravy spolu s cvičením je základom zdravého životného štýlu. Zdravý životný štýl má celú radu pozitívnych účinkov, podporí celkovú pohodu a šťastie človeka!

Herbalmed pastilky proti kašľu obsahujú kombináciu 20 bylinných extraktov obohatených o skorocel, materinu dúšku, tymian a vitamín C, ktoré pomáhajú pri vlhkom a dráždivom kašli, upokojujú ústnu dutinu a hrdlo a uľavujú od podráždeného hrdla a hltan!

Prestanete fajčiť

Fajčenie môže skrátiť život až o desať rokov. Ak chcete prestať fajčiť, mali by ste si dať najprv menšie ciele. Postupne znižujte počet cigariet, hľadajte náhradu a vyhnite sa ľuďom, ktorí fajčia. Môžete sa zveriť ja do starostlivosti odborníka v odvykaní od fajčenia. Môžete tiež vyskúšať aj iné tipy, ako prestať fajčiť!

Znížte príjem alkoholu

Ak si odoprete pravidelnú konzumáciu alkoholu, prospejete tým nielen vašej pečeni, ale aj imunitnému systému. Okrem toho si znížite riziko vzniku rakoviny! Dajte prednosť prírodným šťavám, vode a nealkoholickým nápojom.

Viac času pre rodinu a priateľov

Dobré vzťahy s priateľmi a rodinou sú veľmi dôležité, preto je treba im venovať dostatok času. Doprajte si schôdzky s priateľmi vo voľnom čase. Ak máte rodinu, plánujete s nimi pekné rodinné výlety. Je to najlepšie, čo môžete dať svojej rodine, tak na to nezbúdajte!

2015-01-01 15:30:00  |  Text: Pa   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia