Požierači energie: Týchto ľudí radšej odpracte zo svojho života!

Zbavte sa vyciciavačov energie, inak vám spravia zo života peklo.
Zdroj: thinkstock.com
2014-08-06 15:50:00

Cítite sa zle vo svojej koži, ste v strese, máte stále zlú náladu a neviete prečo? Zrejme za to môžu ľudia, ktorými sa obklopujete! Ľudia, s ktorými sa stretávame totiž v istých ohľadoch hrajú podstatnú rolu v tom, ako sa cítime.

Takýchto ľudí možno označiť za psychovampírov, ktorí vás oberajú o silu a energiu. Dokážu z vás vysať všetku pozitívnu energiu a náladu a osobné šťastie budete mať na nulovej úrovni. Jednoducho, s nimi to nikdy nebudete mať jednoduché. Ak vám na sebe záleží, mali by ste týchto ľudí vymazať zo svojho života – hneď sa vám začne ľahšie dýchať a kútiky úst sa zdvihnú smerom nahor!

Večne nespokojní

Títo ľudia majú jeden „dar“. Vždy a za každých okolností nájdu niečo zlé, na čo nezabudnú upozorniť, sťažujú sa alebo ku každému návrhu sa stavajú kriticky. A keď už na niečo prikývnu a súhlasia, vždy je tam to „ale“. Títo psychovampíri vás vedia obrať o slušnú dávku energie. Keďže z ich úst počuť len negatívne a pesimistické slová, vy sa ich snažíte presvedčiť o opaku. Usilujete sa podložiť to logickými argumentmi, upokojujete ich, snažíte sa im vniesť akoby svetlo do života. Využívate na to aj posledné zvyšky síl, no snaha je zbytočná. Oni to neocenia. Možno si to neuvedomujete, ale ich negatívny postoj ku všetkému veľmi ľahko nakoniec prenesiete na seba..

Zakomplexovaní

Ďalší energetickí upíri, ktorí vás stiahnu k sebe! Aj v tomto prípade sa môžete snažiť presvedčiť ich o opaku, no márne. Ľudia, ktorí sú len klbkami komplexov, by sa nemali nachádzať vo vašom okolí. Aj keď komplexy z niečoho môže mať takmer každý, nič sa nemá preháňať. Títo ľudia vám stále rozprávajú len o problémoch, sťažujú sa a plačú. Doslova z vás „vytlčú“ chlácholiace slová. Bohužiaľ, jediné, čo od vás nechcú, sú riešenia.  

Egoisti

Ako sa máš? Ak túto vetu často počúvate od svojho kamaráta, zrejme ide o sebca. Zrejme ste prekvapení, ale táto otázka môže egoistov ľahko prezradiť. Ak spozorujete, že ide z ich strany len o zdvorilosť bez toho, aby čakali na odpoveď, ste na správnej stope. Tvária sa, že chcú pomôcť, no sú za tým len zištné ciele a výhody. Všade boli, všetko videli a zažili. Nezabudnú sa o tom s ostatnými podeliť a keď začnete rozprávať o nejakom zážitku z dovolenky, skočia vám do reči a nezabudnú pripomenúť, že to zažili aj oni. Riešia len seba a svoje problémy a vy ste im úplne ukradnutí.

Falošní

Sú veľkými hercomi, preto ich zo začiatku len ťažko prekuknete. No práve na nich si treba dávať veľký pozor. Hrajú, že sú tí najlepší a najdobrosrdečnejší ľudia, no patrí k tomu ohováranie a prezrádzanie tajomstiev. Na vás sa usmievajú, tvrdia, že sa chcú s vami častejšie stretávať, no za chrbtom o vás škaredo hovoria. Aj keď ich tvár odhalíte zrejme neskoro, vždy je lepšie neskôr ako nikdy.

Nezabúdajte, že psychovampíri vás oberú o energiu vtedy, ak im to dovolíte! Pestujte si zdravý postoj k životu a dostatočné sebavedomie. Práve to ich odradí a nebudú vedieť, ako sa cez ne k vám dostanú.

2014-08-06 15:50:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia